mynewspapers.net

College icebreaker klassrumsaktiviteterNär en student lämnar hem för college, är allt nytt. Personer, platser och rutiner är helt olika från high school liv. Isbrytare i college klassrummet är ett bra sätt att värma upp studenter idén att träffa nya människor. Isbrytare hjälpa eleverna bekanta sig med dem som de kommer att dela denna nya erfarenhet av och skapa en känsla av gemenskap i klassrummet.

Mänsklig Knut

Eleverna står i en cirkel mitt i klassrummet. Stretching sina händer i centrum av cirkeln, håller de händerna med någon annan. Gruppen har sedan att försöka riva upp knuten utan att släppa varandra. Studenter kan vända, rotera och flytta genom cirkeln för att åstadkomma detta. Denna icebreaker kommer få elever interagerar med varandra i ordning och lära kommunikation och förmåga att lösa problem.

Hemliga Winker

Eleverna sitter på stolar i en cirkel. Under varje stol är en Post-it lapp med ordet "observatör" eller "winker" på den. Endast en elev blir "winker" anteckningen. Har dessa anteckningar innan klassen börjar. Den hemliga winker får folk genom att vinka till dem när de tittar på varandra. Winker måste vara förtegen om sin verksamhet så att inte finnas ut. Om en observatör tror han vet vem som winker, kan han fråga dem; winker måste säga om han har rätt.

Sanning och lögn

Har varje elev skriva två sanna uttalanden om sig själv, och en lögn, på en bit papper. Varje elev sedan presenterar sig och läser uttalanden. Resten av klassen försöker lista ut vilken uttalande är en lögn. Uppmuntra eleverna att vara kreativ med de sanningar som de berätta för att göra spelet mer intressant. Exempelvis föreslå att de delar roliga situationer där de har.

Klass mål

Har eleverna para ihop och skapa en lista över möjliga Kursens mål. Deras listan innehåller idéer om lektioner de tror kommer att undervisas, innehåll de lär och hur kursen passar in i deras utbildningsprogrammet. Varje lista innehåller 12 till 15 uttalanden om kursen. Har paren presentera varandra för resten av klassen och dela deras listor. Efter alla grupper har lagt fram, dela med klassen egentliga kursen mål och innehåll.