mynewspapers.net

College examen presentidéer för vänner

College examen presentidéer för vänner


Det kan vara svårt köpa studentpresent för vänner. Några presenter är sentimental och demonstrerar att du skatt din vänskap. Några är praktisk och kan hjälpa din vän med en Jobbsökning. Vid kontroll av gåvor tänka på något som skulle visa din uppskattning för din vän.

Fotopresenter

Fotopresenter är sentimental och visa att din vänskap är viktigt för dig. Fotokalendrar är användbara eftersom de tillåter din vän att hålla reda på hennes jobb intervjuer. Vissa online foto återförsäljare att du ladda upp bilder för varje månad och sedan lägga till ett sött meddelande. Eller skapa ett foto collage med bilder av er två åren och Lägg den i en ram. Alternativt få en digital fotoram och fyll den med bilder av er båda.

Gåva-token

Gift tokens är tankeväckande för vänner som med studielån och skuld. Gift inträden till klädbutiker är användbara eftersom din vän kanske behöver nya kläder för anställningsintervjuer. Eller få en personlig betalkort presentkort som kan användas var som helst. Helt enkelt ladda upp ett foto av kandidaten och lägga till hans namn. Inkludera en sentimental budskap om hur stolt du är din vän för sina prestationer.

Elektronik och underhållning

Några elektronik är lämpliga för akademiker som bidrar med jobbsökande. Till exempel, får din vän en ny laptop om du verkligen kan splurge. Trådlösa skrivare är användbara för utskrift meritförteckningar samt applikationer för forskarskolan. Alternativt få några Blu-ray-filmer så din vän kan slappna av innan du söker jobb. Eller köpa din vän en nyutgiven CD-skivor av hennes favorit band.

Arbetskläder

Köp din vän några kvalitet objekt av kläder som han kan bära för att arbeta. Några kvalitet blusar ska hänga i din väns garderob om hon får en sista minuten samtal för en intervju. Business casual klädsel är vanligen lämpligt för de flesta jobb vilket innebär att killen visar i en bra skjorta, fina byxor och läderskor. Bara dubbelkolla att du vet din väns storlek först.