mynewspapers.net

Club dans Tips för killarAtt få ute och dansar i en klubbatmosfär kan vara skrämmande. Den goda nyheten är dock att någon kille kan använda några grundläggande tips att få på ett dansgolv, känna pund av musik och njuta av känslan av dans i en folkmassa. Hemligheten är att klubben dans är lätt för alla, så länge du följer några enkla grundläggande steg att flytta till musiken.

Att hitta rytmen

Hitta din plats på golvet, vilket gör att publiken någon annans utrymme inte. Oroa dig inte om vad någon annan gör just nu. Fokusera på dig själv och din totala danspartner. Se till att du hålla kontakten med din partner visuellt, och leende från tid till att hålla stämningen avslappnad. Hitta rytmen genom att lyssna efter slagverk (trummor) i sången, liksom till bas linje (de lägsta blomstrande bas instrument i musiken). Mest klubbmusik har en lätt-till-finna, mycket framträdande slå mönster. Acklimatiserar sig själv den takt genom att helt enkelt trycka på en fot (eller knäppa fingrarna) tills du är van vid i takt och kan känna det i kroppen.

Att göra ditt drag

Börja med små rörelser av fötter och höfter--en liten sway, inte mer, sedan gå tyst och enkelt till musiken. Flytta dina fötter bara lite, i en rygg-och-tillbaka gungande rörelse från vänster till höger och tillbaka igen. Börja med att göra dina rörelser större så snart du känner dig bekväm, och Japp, du dansar! Håll dina armrörelser ganska tajt med din kropp, inte expansiv. Du vill inte slaga runt, men hellre flytta på en enkel, avslappnad, även flytande sätt. Nyckeln till dans är enkla rörelser i upprepning med beat, ofta ett slags dubbel-bob, exempelvis som i flytta dina axlar höger-höger, sedan vänster-vänster. Samtidigt, något böja knät på motsvarande sida, och peka på att foten (eller blanda hälen) mycket svagt. Alternativa axeln rör sig med enkla steg, flytta en fot ut (sidled) i ett steg, föra din andra foten över för att möta det, sedan flyttar att foten tillbaka, och flyttar den andra foten att möta den. Detta kommer snart att bli naturligt för dig. Experimentera med dina fötter genom att expandera fram och tillbaka steget in i en konservativ låda steg, i tid med bob-bob som du också gör med överkroppen. En låda steg är lätt för att göra--vänster fot framåt, höger fot framåt, höger fot höger, vänster fot höger, höger fot tillbaka, vänster fot tillbaka (och upprepa).

Finjustera dina drag

Uppmärksamma vad dansarna runt du gör, och följa deras allmänna exempel på stil och rörelsens hastighet som du interagerar med din partner. Flytta mer expansively som du vinna förtroende, men motstå frestelsen att showboat, åtminstone vid första--införliva nya rörelser och experimentera hemma, men på klubben, du helt enkelt vill komma till en punkt där du rutinmässigt bekväm dansa offentligt. Sök ut dans flyttas och video exempel på sociala nätverk och delar tomten så att du kan titta på och kopiera verkliga flyttas från andra. Öva regelbundet. Ju mer du rör, desto lösare och bättre du blir.

Sista ord råd

Motstå lust att titta på dina fötter (eller golvet). Inte invadera din partners utrymme för mycket--Följ hennes leda om närhet som du dansa tillsammans. Don't get drunk--medan en eller två drinkar kan hjälpa till att lossa du upp, inte gå längre än så. Den perfekta strategin är bo lös men nykter.