mynewspapers.net

Clown konst verksamhet

Clown konst verksamhet


Clowner göra en rolig och lätt konstprojekt. Deras ljusa färger och många former gör en perfekt barn konst verksamhet. De blir dock en mer mogen konstform när arbetar i paint och lägga känslor genom ansiktsbehandling detalj och bilda. Berömda franska konstnären Georges Rouault målade "The Clown" i början av 1900 (se referenser nedan). Den svarta konturer, färger och uttryck skapa en intressant del av konst och visa att clowner kan vara föremål för "riktiga" konst för.

Form bilder

Ett shape collage i ljusa färger på svart papper gör ett bra projekt för yngre barn. Baserat på deras förmåga, har barn cut former eller du färdigskurna dem. Ge alla en hög med former utan anvisningar om hur du skapar clownen för bästa resultat. Låt deras fantasi och kreativitet komma med olika sätt att skapa den. En stor cirkel, flera medelstora och små cirklar, flera medelstora och små halva cirklar och några trianglar med olika storlekar i ljusa färger kommer att ge dem mer än tillräckligt att göra clownen så att deras resultat är varierade och kreativa. Få barn som använder en svart bit konstruktion papper och ordna sina pjäser i en clown ansikte sammansättning påminna dem att alla clown kan se annorlunda ut. Påminna dem att bestämma där alla bitar kommer att gå före limning. Efter limning, lägga till detaljer som hår, en hals och skjorta krage till clown bilden med krita.

Papper Mache Mask

Använd en stor rund ballong och papper mache för att skapa en tredimensionell clown mask. Användning balled upp tidningen och maskeringstejp på band en näsa form till ballongen. Täck bara den främre halvan av ballongen i tidningen och papper mache gå över näsa form också. Efter papper mache torkar på ballongen, måla din clown ansikte hudton du önskar. Efteråt kan använda färg eller permanent färg markörer för att ge din clown ansiktsbehandling detalj. Pop ballongen för att ta bort den. Limma garn på huvudet för hår om så önskas. Bifoga ett gummiband till clownen masken med hjälp av en nål broderier och tunn sy resår om du vill bära masken.

Clown målning

Skapa clown art liknar Rouaults genom att börja med hög kvalitet konst papper. Rouault's clown har ett utseende som påminner om glasmålningar. Återskapa det utseendemässigt med olja pasteller och tunna akrylfärg. Rita konturerna av clownen och hans ansiktsuttryck detaljer i tjocka, svarta olja pasteller. I bakgrunden, rita några tjocka, svarta linjer av olika typer, kurviga och rak att bryta upp fast bakgrunden så att det också kommer att se ut som målat glas. Blanda Akrylfärg i ditt val av färger med lite vatten för tunn det och måla clown och bakgrund. Färgen kommer inte hålla sig till de svarta linjerna. Kontrasten mellan de svarta linjerna och glans av den ljusa akrylfärg skapar utseendemässigt av målat glas.

Clown marionett

Använd en vitbok lunch väska för att skapa en clown marionett med barn (se referenser nedan). Använd olja pasteller till färg clownen kläder på botten och baksidan av påsen. På den främre luckan, delen av påsen som skapar botten när påsen är öppen, skapa clownen ansikte. Använd tjocka röda, olja pasteller för att rita clownen läppar och kinder. Limma stora wiggle ögon på påsen och sedan rita diamant former i flera färger runt ögonen för clown ögonmakeup. Limma en stor, röd pom på för clownen näsa. Använda garn bitar av valfri färg för att skapa clown hår. Öppna påsen och Lägg din hand så att toppen av clownen huvud visas. Limma garn hår över toppen och baksidan av påsen för hår.