mynewspapers.net

Class Reunion Party inredningsidéer

Class Reunion Party inredningsidéer


När du inreder för en klass återträff, är det viktigt att skapa ett utrymme som påminner om din high school år. Denna scen ska ta klasskamrater ner memory lane och ger möjligheter för dem att skapa nya minnen. Eftersom reunion kommittéer fungerar på en budget, är det inte möjligt för dem att använda varje idé som kommer att tänka under planeringsfasen. Kommittémedlemmar måste vara selektiv eftersom de skapar ett utrymme som autentiskt återskapar minnen av high school år.

Välj ett tema

Att välja ett tema vägleder processen för planering och inredning för din återförening. Detta hjälper dig att bestämma vilken typ av plats att välja, vilka dekorationer att välja, vilka färger ska användas och vilken musik du vill spela. Om du examen i 70-talet, återskapa denna era av dekorera med discokulor och blinkande lampor. Spela populärmusik från detta decennium under hela evenemanget och ber gästerna att klä upp som en populär musiker eller filmstjärnor från den eran. Kulturella teman är också populära och kan omfatta minnessaker som politiska knappar, fotografier och bilder av hur världen var under din high school år.

Använd din skola färger

Använda dukar, muggar, tallrikar, ballonger och konfetti som innehåller din skola färger. Du hittar dessa objekt på ett hantverk butik. Om du har ovanliga skolan färger, köpa dessa produkter genom en online-försäljare för variation. Hitta tabellen hörnstenarna som innehåller din skola färger också. Fråga vänner eller före detta klasskamrater som är listig för att skapa band och blomsterarrangemang att dekorera din plats.

Låna

Upplåning objekt från gemenskapen ger dig tillgång till minnessaker som du annars inte skulle hitta. Om din återförening hålls på din high school, be nuvarande administratörer att låna maskot statyer och affischer. Placera maskot statyer på scenen och hänga masker och affischer på väggen för att dekorera. Låna bord och stolar som du vill använda för middagar. Låna stegar, hammare och alla objekt som du behöver för att dekorera lokalen. Fråga lokala företagen om de vill donera blomsterarrangemang som tabell hörnstenarna i utbyte mot reklam på ditt evenemang.

Skapa en Banner

Banners är billiga och bra för att dekorera på klass återseenden. Banners som välkomnar klasskamrater när de anländer märkas omedelbart. Placera banners framför entrédörren eller på scenen i din plats. Välj banners som flashiga och uppmärksamma. Stora, glittrande banners och banners med skolan färger kommer att stå ut enkelt. Se till att din banner välkomnar gäster och innehåller examen året.