mynewspapers.net

Citronsaft att bli av loppor

Citronsaft att bli av loppor


Kvinnliga loppor lägga 400 ägg under flera dagar och loppor mogna inom en vecka. Homeopatiska och citron behandlingar kan döda loppor och arbeta som en förebyggande åtgärd.

Loppa fakta

Veterinär Dr Jason Benner rapporterar att loppa puppa kan förbli vilande i år, även i ett tomt hus. Fjärranalys vibrationer och kroppsvärme, loppor kommer kläcks och hoppa på en värd. Loppa ägg bärs också inomhus på botten av skor.

Djurens Hot Spots

Enligt stolta hund hälsa, kan en husdjurets hud utveckla intressanta ställen från loppbett. Sällskapsdjur tuggar och skrapa fram till området utfall och håret är borta. Hot spots måste behandlas innan det bli av loppor och fästingar. Blanda en del av någon form av vinäger med en del vatten i en sprayflaska och tillämpa den på hot spots.

Döda och förebygga loppor

Citron saft program innehåller en billig metod för att förebygga och döda loppan och fästingen. Blanda en del citron juice till en del vatten och häll över lösningen i en sprayflaska. Spray husdjur liberally, att undvika ögonen. Undvika en sällskapsdjur oroshärdar. Citronsaft kan också läggas till flea schampo.

Loppa förebyggande i hemmet

Citron lösningar kommer att döda loppor i huset och hjälpa till att förebygga nya angrepp. Blanda saften av fyra citroner, inklusive skalet, med 1/2 gallon (2 liter) vatten och torka golven. Loppan och kackerlackor fly.