mynewspapers.net

Cirkus kostym idéer för förskola

Cirkus kostym idéer för förskola


Oavsett om du behöver en kostym för en förskola lek, Halloween eller en resa till faktiska cirkus, kan du hitta massor av inspirerande idéer att välja mellan. De flesta cirkus kostymer kan göras hemma eller anpassad från kommersiellt gjort kostymer, så ditt förskolebarn kan se dandy utan att skada din plånbok.

Clown

Tänk "circus" och clowner är sannolikt den första bilden som kommer att tänka. Clown kostymer göra stor Halloween eller skolan spela get-ups för förskolebarn, eftersom de flesta clowner bära udda men "vanliga" kläder. Dra ihop ett udda sortiment av kläder, lägga till en av pappas band och ett par stora skor och din lilla clown kommer att vara stjärnan i showen.

Lion Tamer

Styla ditt förskolebarn som ett lejon tamer, komplett med en hoop för lions hoppa igenom. Om du har andra barn eller om kostym för en skola spela, har skildra andra små lejonen. Om inte, bär din lilla lejon tamer en uppstoppade lejon unge leksak.

Dumbo

Disneys älskade TJOCKHUDING är stjärnan i sin cirkus, och du kan antingen köpa eller göra en Dumbo kostym för din förskolebarn att bära. Du kan också anpassa en grundläggande elefant kostym till en cirkus elefant genom att lägga till en fancy krage och hatt combo - Glöm inte magisk fjäder!

Säkerhetsöverväganden

Varje dräkt bärs av ett förskolebarn bör vara säkert att bära. Se till att en clown kostym inte har några lösa knappar som kan dras av och kvävdes på. Om din cirkus kostym är ett djur med en krage, se till att kragen inte är tät, och att det inte kommer att fastna på andra objekt. Vara säker på att ditt barn kan se ut i kostym om den innehåller en huva, hatt eller mask.