mynewspapers.net

Cirkus förskola aktiviteter för preschoolers

Cirkus förskola aktiviteter för preschoolers


Clowner, candy äpplen och djur är bara några saker som intriger förskola elever om en cirkus. När du planerar en cirkus part för en grupp förskolebarn, var noga med att planera flera aktiviteter för att hålla dem underhållning. Använd din fantasi för att skapa spännande cirkus aktiviteter för alla förskolebarn från cirkus pussel till en omgång pin näsan på clownen. En snabb tur till din lokala butik och hantverk butik är allt du behöver att komma igång på några aktiviteter.

Pussel

Gör pussel för förskolebarn att göra med hjälp av kartong eller vykort, lim, cirkus färgämnen sidor och sax. Limma en färgning sida till en bit kartong eller cardstock och Använd saxen för att skära det i pusselbitar. Klippte i fyra till sex bitar och lägg dem i en plastpåse med dragkedja. Ge varje förskolebarn en plastpåse i bitar och låt dem försöka lägga pussel tillsammans. När de tillsammans pusslet, kan de färga bilden.

Cirkus minne

Rita eller skriva ut flera circus-tema objekt på indexkort och se till att det finns två av varje artikel. Du kan inkludera objekt, till exempel sockervadd, lejon, elefanter, en corny hund, clowner och ett cirkustält. Visa förskolebarn bilderna och blanda dem. Placera dem ansikte ner på ett bord och låt en person i taget titta på två kort. Varje gång ett barn hittar ett par, håller han att par. Varje barn får endast en tur, om han finner ett par och han kan gå igen. Barnet med mest par i slutet av spelet vinner.

Flaming Hula-Hoops

Hänga flera bitar av rött och orange streamer från flera hula-hoops. Håll den hula-hoops cirka sex inches från marken och låt de förskolebarn hoppa genom flaming hoops. För extra dekoration, hjälpa varje barn göra en animal mask med hjälp av bygg-papper och en bit elastiskt snöre för att bära medan hon hoppande igenom hoops.

PIN näsan på clownen

Du kan rita en stor clown på en affisch styrelse eller skriva ut. Skriva ut flera stora röda clown näsor och skriva varje barns namn på en näsa. Ögonbindel varje barn och snurra honom tre gånger. Tala om för honom att försöka fästa näsan på clownen. Barnet som stift näsan närmast till rätt plats på clownen vinner spelet. Dela ut priser som cirkus klistermärken, små plysch cirkusdjur eller i detta fall perfekt priset skulle vara en röd clown näsa att bära.