mynewspapers.net

Cigar box hantverk

Cigar box hantverk


Gammal cigarr rutorna Visa sig användbara i många craft-projekt. Om du har gamla cigarr lådor runt ditt hem eller du köper dem, göra cigarr lådor dekorativa och användbara artiklar runt ditt hem. Med bara några extra crafting material, göra en torr bean box, découpage cigarrlåda, leverera box eller cigar box bank.

Torra bönor Box

Med hantverk färg, måla utsidan av en cigarrlåda och tillåt du vill torka helt. Med torr pinto bönor, eller någon annan typ av torra bönor du vill använda, beskriva en design på toppen av lådan. Användning hantverk lim att koppla varje böna till rutan. Låt limmet torka och lägga till några ytterligare dekorationer till din box, som band längs ytterkanterna.

Découpage cigarrlåda

Klipp ut bilder från tidningar för att skapa ett tema för din dekorativa découpage cigarrlåda. Du kan välja att göra en temat djur, blomtema eller patriotiska tema. När du har klippt ut tillräckligt många bilder för att helt täcka din cigarrlåda, ordna bilderna på toppen av lådan och täcka med découpage lim. Låt de torka. Vänd på rutan på en av dess sidor och upprepa denna process, så att varje sida att torka helt innan du går vidare till en annan sida av rutan.

Leveransavtal Box

Dela upp en trä cigarrlåda i fack för förvaring av användbara saker, som knappar, gummiband, Gem och push pins. Mäta med en linjal eller måttband, över insidan av rutan mellan de två kortare ändarna att göra två långa, smala delar i rutan. Med en hand såg, skär en bit av balsaträ som passar dina mått. Slipa allt överflödigt trä av ändarna för att göra en perfekt passform. Limma kanterna av balsaträ på plats med trälim. För att göra fler avsnitt, fortsätta processen med att mäta från centrum lappa av balsaträ till kanterna på insidan av rutan. Dekorera utsidan av din leverans box med hantverk färg eller andra utsmyckningar.

Cigar Box Bank

Använd en mattkniv skära ett rektangulärt hål 2 inches lång och ca 1/2 tum bred i centrum av en kartong cigar box topp. Måla utsidan av rutan cigarr hantverk och låt torka. Från gamla tidningar, klipp ut bilder av mynt, sedlar och dollartecken. Placera dessa bilder längs sidorna och upp i rutan att se till att täcka hålet. Bifoga bilder genom att sprida découpage lim över dem och låt torka.