mynewspapers.net

Christmas STAPELLEKSAK spel

Christmas STAPELLEKSAK spel


Julen är vanligtvis en tid av året där familjer samlas och fira festligheterna i julhelgen tillsammans. Bortsett från att dricka är smaska på mat och nuvarande öppning, julen också en tid att stärka familjeförhållanden så att alla har roligt. Om du fastnar för underhållning idéer, då frukta inte. Alla har en bra hjärngymnastik och dessa jul STAPELLEKSAK spel är garanterat att ge ett fat av skratt och har dina familjemedlemmar skrapa huvudet i förvirring.

Jul jumbler

Jul jumbler är ett roligt spel som kan avnjutas av både vuxna och barnen. Den ger inte alltför mycket av en huvudvärk heller, vilket är alltid fördelaktigt efter ett par av alkoholhaltiga drycker. För att spela jul jumbler måste du ta ord relaterade till jul och ordna alla bokstäverna så att orden blir äggröra. Ett bra ämne att börja på är Christmas pudding ingredienser. Helt enkelt virrvarr upp varje ingrediens och titta på ord som din familj kämpar för att räkna ut vad de är. Du kan dock använda jul jumbler för vad som helst, så vara kreativ och virrvarr renar namn, jul filmer, julsånger och andra relaterade ämnen.

Jul ord match

Detta hjärnan spel riktar sig främst på barnen men det finns ingen anledning du inte kan öka svårigheten och använder det för vuxna också. Jul match ordspel innebär att man tar dubbla pipa jul med ord, t ex "jingle bells", "nativity play", "silent night" och "Santa Claus", och skilja dem. För att göra detta, skriv ut det första ordet på en bit papper och det andra ordet på en annan. Sedan helt enkelt blanda ihop alla ord framför dig och låt matchande börja. Du kan ha mycket kul med detta spel och kan välja att spela i familj lag eller på egen hand. Antalet ord du använder och svårigheten är helt upp till dig, så om du vill göra det svårare, plocka obskyra dubbel pipa ord och verkligen göra vissa hjärnor fungerar.

Christmas trivia

Om du vill ta reda på hur clued upp du verkligen är på fakta om semesterperioden då ordna en omgång jul trivia. Denna tankeutmanande spel är perfekt för de vuxna kan njuta av. Antingen arbetar i lag eller individuellt att gräva djupt i din databas av kunskap om denna festliga tid på året. Om du fakta om julen, då ger en snabb Google-sökning av "Jul trivia" dig gott om ammo att arbeta med. Plocka en volontär att ställa frågor till och markera svaren och som är den. det roliga huvud-repas spelet jul trivia är under väg.

Christmas charader

Julen skulle inte vara jul utan det klassiska spelet charader. Plus är det alltid en stor skratt titta på din en av dina familjemedlemmar desperat försöker agera ut titeln på en film medan resten av din familj stirra uttryckslöst tillbaka. För att göra detta spel en sann jul klassiker, allt du behöver göra är se till att endast jul relaterade filmer eller TV-program används. Det är lätt för barnen att engagera sig med julen charader så det finns gott av bra barnfilmer Christmas och TV visar att de sannolikt att känna till.