mynewspapers.net

Christian ungdomsverksamhet Retreat

Christian ungdomsverksamhet Retreat


Som samordnare av en kristen ungdom reträtt, kan du finna det svårt att planera reträtten och sedan se till att tillräckligt många ska gå. Med tonåringar särskilt, kan det vara svårt att få dem att delta. Planeringen kan deltagarna att ha kul, bond med varandra, och lär dig Guds ord.

Utomhus spel

Blåsa av ånga och band till reträtt deltagare genom att komma ut i friska luften och göra aktiviteter. Punkt 11 Christian Camping & Retreat Center erbjuder allt från en pool till en rep-kurs till wall-klättring. Om dessa resurser är tillgängliga, spela volleyboll, fotboll eller flagga fotboll. Dessa spel uppmuntra arbeta som ett team och kommer att ge barnen något att prata om efteråt.

Journalposter

Det är bra att ha ett tema för din reträtt eller fokusera på ett ämne som är viktigt för barnen. Läsa högt Bibeln passager och sedan ge barnen eftertanke tid att tänka och skriva. Gruppera om senare. Tänka ut ett sätt att slumpmässigt välja partner, såsom att plocka namn ur en hatt, och låt partners dela vad de skrev med varandra. Kollektivt, låt varje uppsättning partner uppge vad de har lärt sig och dela sina känslor.

Meditation

Efter middagen när barnen har slagit sig ned, bjuda in dem till det gemensamma området med deras kuddar och mest bekväma kläder att lyssna på Bibeln passager och koppla av. Enligt Jumonville's Retreat resurs Packet är en reträtt en plats att ta en paus från livet och vardagen, och att koppla av och fokusera på Gud. Låt barnen sover när du läser passager eller medan du lyssnar på inspirerande, andlig musik.