mynewspapers.net

Christian tema spel för kvinnor

Christian tema spel för kvinnor


Spel ger ett enkelt och roligt sätt att bryta isen vid möten och evenemang. De tillåter deltagarna att lära känna nya människor och göra djupare anslutningar med de de redan vet. Christian tema spel erbjuder riktade spelet fokus för kvinnors och mäns ministeriet grupper, kyrkliga sammankomster och andra evenemang där kristna samlas.

Favorit kvinnliga Bibeln karaktär

Ge varje kvinna en lista över kända kvinnliga Bibeln tecken som Mary Magdalene, Bathsheba, Eve och Ruth. Varje kvinna väljer ett visst tecken som sin favorit. Hon ger tre fakta om sin karaktär och resten av gruppen måste avgöra vilken karaktär är hennes favorit. Den första personen att gissa korrekt antingen gör hennes karaktär nästa eller väljer som kvinna i gruppen är nästa. Deltagarna kan välja samma karaktär, men bör ge olika ledtrådar om karaktären. Det kan göra spelet mer utmanande för dem som tar sina varv senare i spelet.

Andliga gåvor Hunt

Ge varje deltagare ett andliga gåvor test och låt ca 20 minuter för varje person att slutföra testet och värdering det. Har kvinnorna cirkulera med andra deltagare tills de hittar deltagarna som poäng högt i vart och ett av de 28 andliga gåvorna. Om gruppen är tillräckligt små, kan en person fylla flera kategorier. Vinnaren är den med mest andliga gåva kategorierna fylld. Arrangörerna kan använda spelet för att organisera grupper för andra event aktiviteter eller får använda testet för att upptäcka kvalificerade personer för att leda gruppen.

Namn som Psalm

Spela snuttar av olika välkända psalmer och beröm körer och tillåta deltagare att gissa namn på lappar. Du kan ytterligare begränsa alternativen genom att välja endast psalmer eller körer skriven av kvinnor, såsom "Precis som jag är" av Charlotte Elliott, Fanny Crosby "Jesus, hålla mig nära korset" och "Blessed Assurance" eller "närmare, min Gud, till dig av Sarah Flower Adams. Deltagarna tjäna extra poäng om de kan namnge upphovsmannen eller kompositör av psalmen eller skriften referens för en beröm psalm. Detta spel fungerar bra om kvinnor organisera sig i grupper eller om varje kvinna konkurrerar det individuellt. Grupp eller individ med de mest rätta svaren vinner spelet.

Matcha Bibeln par

Passera ut papperslappar med listor över halvorna av berömda Bibeln par. I en liten grupp, kan par omfatta endast honorna som Ruth och Naomi, Jael och Sisera, Mary och Martha eller Rachel och Leah. Ett annat alternativ omfattar kvinnor och skäl som de är kända, såsom att Mary Magdalene och sju demoner skulle kastas eller att Maria var mor till Jesus. Deltagarna måste hitta sina bibliska matcher. Paret som får tillsammans den snabbaste Vinn. Par kan arbeta tillsammans i andra spelet verksamhet eller som studie kompisar för en kvinnors bibelstudium.