mynewspapers.net

Christian spel för Teenage födelsedagskalas

Christian spel för Teenage födelsedagskalas


Även om din födelsedagsfest är inte kristen-tema, kan ditt barn och hennes gäster fortfarande ha bra ren kul med kristna partyspel. De behöver inte vara öppet andlig, men de kan lära ut viktiga lärdomar på ett roligt sätt. Gälla kristna värderingar in i ett spel eller konkurrens kan hjälpa lära barnen livet lektioner samtidigt uppmuntra deras lek.

Ballong Relay

En ballong relä är en variant på ett gammalt spel. Det kräver precision och strategi samt hastighet. Dela upp din grupp av tonåringar i två eller tre grupper av lika många. Ställ in en startlinje och en roterande linje med tejp eller stolar. Varje lag får en keps och en ballong. Den första spelaren i varje lag bucklor hatten lite så att den kan hålla ballongen och lägger locket på. Spelarna måste gå från startlinjen till raden svarvning och tillbaka utan att vidröra ballongen eller låta ballongen glida ur hatten. När de första spelarna når startlinjen andra gången, måste de placera hatten på andra spelarens huvud utan att röra eller släppa ballongen. Om endera laget tappar ballongen, måste nuvarande spelaren börja sin tur över. Det första laget att passera ballongen genom alla team medlemmar wins. Passerar ballongen är som passerar kristna tron; Det kan vara svårt men är möjligt.

Välj ledaren

I Välj ledare lämnar en person rummet så hon är okunnig om vad som händer. De resterande gästerna välja en ledare. Ledaren utför en åtgärd, som hoppar på ett ben eller klappa magen, och resten efterlikna denna åtgärd. Personen i mörkret återgår och försöker gissa ledare. Mimickers måste inte att titta direkt på ledaren för riktning och ledare måste försöka ändra åtgärder medan gissare inte är ute. När gissare väljer fel person, personen måste säga "Nej, inte jag!" till undvika förvirring. Du kan spela detta spel flera gånger så att alla får en tur att gissa eller leda. Lärdomen är att ledare ibland gör dumt eller onda saker, och att individer inte alltid har att följa deras varje rörelse. Dock bör de ges respekten på grund av sin station.

Bibeln berättelsen charader

Dela dina gäster i grupper om två, tre och fyra. Varje grupp måste välja en scen eller en grupp människor från Bibeln. De måste då agera ut en scen mellan dessa tecken utan att någonsin nämna varandras namn eller uppenbara klyschor som skulle ge dem bort. Laget att gissa mest sketcher korrekt är vinnare.