mynewspapers.net

Christian spel att spela med familjen för nyår

Christian spel att spela med familjen för nyår


Om du har barn, har du troligen handlade högtidskläder för pyjamas på nyårsafton---med ingen ånger. En mysig kväll med familjen är ett speciellt sätt att spendera sista dagen på året. Eftersom klockan fästingar mot midnatt, spela uppsluppen som förstärker betydelsen av familj och kristna värden.

Jul kort torn

Samla de julkort din familj fick i år, och använda dem för att göra ett julkort torn. Se vem kan bygga det högsta tornet. Arbeta individuellt, i par eller som en hel familj. Spela in högsta höjden så kan du försöka slå det nästa nyår Eve.

Pigg ballong Toss

Fyll några silver- och ballonger med konfetti och bitar av krusat band. Blås upp ballonger och kasta dem i luften. Berätta barn ballonger är som våra andar. Vi har gott humör för det nya året. Försök att inte låta någon ballonger nudda marken. Om en ballong berör marken, ha den person som står närmast det ballongen dök över hans huvud, ta emot en hår-full av konfetti.

Klockan Hunt

Använda en klocka som fästingar högt för detta spel. Dölja klockan någonstans i rummet och låt barnen leta efter den. Om klockan har ett larm, Ställ in den i två eller tre minuter och utmana barnen att hitta den innan larmet går bort. Du kan också spela detta spel med en mobiltelefon, men det kommer inte finnas något tickande att följa. Använd detta som en möjlighet för att prata med barnen om att tillbringa tid klokt.

Ficklampa Limbo

Har två personer peka ficklampor mot varandra, bildar en enda stråle av ljus i ett mörkt rum. Alla andra måste limbo under balken. Den som ertappas i ljuset är ute. Hålla sänka strålen tills spelet är utmanande för även de minsta barnen. Tala om din förståelse av ljus som avser din kristna tro.

Brev till dig själv

Ge varje familjemedlem en bit papper och ett kuvert. Skriva brev till dig själv att du kommer att öppna ett år från nu på nästa nyårsafton. Skriv ner några mål som du hoppas att uppnå, saker du vill lära dig eller evenemang du ser fram emot. Du kan även be din framtida själv frågor. Dekorera en väska tillsammans och sätta alla kuvert i den. Vik upp i påsen ner, häfta det stängde och lagra den med jul leveranser.