mynewspapers.net

Christian part spel för par

Christian part spel för par


Alla har chansen en part ger att mingla med vänner, få senaste nyheterna och återuppleva goda tider. Blanda några spel till partiet lägger hög poäng under hela kvällen och håller takten av händelsen livliga. Inte alla spel, men är lämpliga för alla parter. När värd en kristna par fest, du vill inkludera spel med ett kristet tema-- eller spel de respekt kristna värdena-- och som är utformade för lag med två spelare.

Bibeln charader

Innan festen, utarbeta papperslappar med bibliska fraser, titlar, Psalm och även kristna film skriven på dem. Vik dem och placera dem i en hatt eller annan behållare för att rita när det är dags att spela. Varje par bildar ett team och värdarna fungerar som tidtagare, scorekeepers och, när nödvändigt, domare för att lösa eventuella stalemates. Besluta om en tidsfrist, som 3 eller 5 minuter, sedan spela charader som vanligt. En lagmedlem drar ut en slip och pantomimes information för sin partner. Om partnern gissningar inom den tid, poäng de en. Efter flera omgångar poäng laget med mest vinner.

Min kopp strävanden över

Dela in i par, utsläppande en make från varje par på varsin sida av rummet. Ge varje make på ena sidan en plastmugg och vardera maken på andra sidan en kruka fylld med ris. Nu ögonbindel alla. På märket "Go" börjar alla röra. Par måste hitta varandra och försök att fylla plastmugg med ris från kannan utan att spilla. Vinnaren är paret som fyller koppen utan att spilla något ris eller som tappar minst och slutar upp med den största koppen. Torrt ris dammsugare enkelt nog, men fastställs en presenning eller några stora ark kommer att spara dig några hushållning. Du kan också flytta spelet utanför.

Välgörenhet börjar hemma

För detta spel, be dina gäster att få icke-lättfördärvliga livsmedel till behövande. Utbudet en förteckning över förslag, till exempel konserverat kött, konserverade grönsaker och frukt, boxed kakor, pasta och bröd. Samla in donationer på en tabell eller räknare. För spelet, ge varje par med shoppingkassar och en lista läsning: kött, pasta, bröd, två grönsaker, frukt och dessert. Rita sista namn ur en hatt att bestämma uppspelningsordningen. När du ritar ett namn, hämtar att par ett objekt på sin lista från mat högen. Deras namn går tillbaka i hatten; detta skede av spelet innebär lite tur. Hålla ritning namn, att låta ett par i taget Markera ett objekt. De par strategi bör vara att först välja minst tillgängliga objekt. Vid något tillfälle, kommer att artiklar i vissa "inköpslista" kategorier löpa ut. Oavsett vilken par väskor mest artiklar på deras lista wins. Paret med minst objekten får i uppgift att leverera alla objekt till en food bank.