mynewspapers.net

Christian hantverk för barn om lyda föräldrar

Christian hantverk för barn om lyda föräldrar


Apostle Paul lär kristna sätt att leva gudfruktigt liv. I Efesierbrevet 6:1, vi får höra, "barn, lyda dina föräldrar i Herren, för detta är rätt." Paul går på i vers 2 och 3 för att påminna oss Guds befallning från andra Mosebok 20:12, "Hedra din far och mor." Hantverk om lyda föräldrar kan hjälpa yngre och äldre barn förstå att Gud förväntar oss att lyda och respektera våra föräldrar.

Lerkruka överordnade gåvor

Barn i alla åldrar kan göra presenter till sina föräldrar i lerkrukor. Har barn måla två lerkrukor: en för mamma och för pappa. Erbjuder en mängd olika basmaterial att limma på sina lerkrukor. Äldre barn kan använda permanenta märkpennor skriva vers från Efesierbrevet 6:1 på den övre kanten av lerkrukor. Skriv ut skrivit remsor av papper med versen för yngre barn att limma på sina gåvor. Lägg pennor eller pennor i en pott för pappa och verkliga eller plast blommor för mamma.

Lova att lyda - krans

Har barn spåra sina handavtryck på konstruktion papper. Be föräldrar besöker klassrummet och spåra sina handavtryck också. Barnen kan klippa ut flera av varje handavtryck. Skriv ut "Mamma", "Pappa" och "(barnets namn)" på varje av de lämpliga utskrifterna. Limma den skriver ut på en kartong pizza cirkel eller en papperstallriken, omväxlande utskrifter av föräldrar och barn, att avsluta kransar.

Lyda och dela trakteringen

Har barn omslaget en lång skarp kan med tapet urval papper eller en annan dekorativa papper. Skriva ut från datorn en etikett som säger, "Lyda dina föräldrar, för detta är bra." Inkludera ett brev uppmuntra föräldrar att placera en radbruten behandla inuti burken när barnet lyder. När burken fylls, eller när föräldrarna vill ha en "tillsammans natt", kan familjen njuta av dela behandlar medan spendera tid tillsammans. Syftet med craft är inte att belöna barn för lyda utan att bygga på begreppet lyda och sedan ha en familj tid tillsammans.

Efter Guds ord - matlagning hantverk

Har barn hjälpa till att fylla en burk med ingredienser att baka en kaka eller muffins, eller att helt enkelt blanda ihop lite varm choklad. Sätta på locket på fyllda burken. Barn kan dekorera ett kaffe pappersfilter med markörer eller kritor. Placera det inredda kaffefiltret över toppen av burken och binda ett band runt filtret och halsen på burken. Inkludera ett recept med mix. Diskutera med barn vikten av att följa Guds ord i lyda våra föräldrar. Berätta för barn kan de använda receptet för instruktioner för att göra maten från mixen, precis som de ska använda Guds instruktioner om hur du följa hans ord.

Lyda föräldrar Picture Frame

Har barnen använda tillgängliga craft material för att dekorera ett papper, skum eller trä fotoram. Barnen kan skriva ut bibelvers på ramen eller lim på en pappersremsa med vers tryckt på den.