mynewspapers.net

Choklad & gröna bröllop färger

Choklad & gröna bröllop färger


Choklad brun och grön är lämpliga färger för höst, vår och sommar bröllop. Möjligheterna med denna palett är stora på grund av det breda utbudet av greener som kan kopplas ihop med antingen mörk eller mjölkchoklad bruna. Par behöver endast besluta om stämningen i deras bröllop innan du väljer grönt.

Dekorationer

Choklad & gröna bröllop färger


Levande växter, nötter och frukter är idealisk dekorationer för gröna och choklad brun bröllop. Formklippta buskar kan linje gångarna i ceremonin som visas på 2011 bröllop av Catherine och prins William, hertigen och hertiginnan av Cambridge. Hörnstenarna på mottagning tabeller kan funktionen terrarier fylld med ormbunkar och kaktus eller skålar av granny smith-äpplen och kottar. Dukar kan vara elfenben med en mörk brun löpare och kiwi-färgade servetter. Stänk av någon annan färg kan läggas till hörnstenarna lätt, eftersom grönt och chokladbrun finns överallt i naturen.

Inbjudningar

Par har inte att begränsa deras val av inbjudan genom att välja en choklad och grön färg pall. Inbjudningskort kan lika elegant och romantisk eller höft chic de önskemål utan kompromisser. En grundläggande elfenben inbjudan med ett brunt band och gröna glassin täcka är ett attraktivt alternativ. Mer utsmyckade inbjudningar har en grön eller brun bakgrund med elfenben bokstäver. Paret får välja inbjudningar med antingen gröna eller choklad på elfenben eller vitt beroende på vilka två färger kommer att vara dominant med på bröllopet. En elfenben eller vit bakgrund med choklad bruna bokstäver är lättast att läsa.

Bröllop gynnar

Green är en mycket attraktiv färg för bröllop gynnar. Nygifta kan ge miljövänlig växter, till exempel bambu eller burkar av rå honung, som en tjänst. Andra alternativ inkluderar den klassiska "perfekta paret" samt "två ärtor i en pod". M & M Mars kan ge påsar med M & Ms med ett foto av bruden och brudgummen av grön och brun val exakt färg.

Bröllop klädsel

För brudgummen och groomsmen är choklad brun kostymer en chic alternativ till traditionella svart och vit smoking. En brud i en elfenben klänning kanske gillar att bära ett choklad eller grönt skärp runt midjan. Brudtärna klänningar kan komplettera brudens klänning med någon nyans av grönt, som olivolja, skog, celadon, mint och chartreuse.

Tårtor

Bröllopstårta kan vara iskallt i brun eller grön fondant. Alternativa tårta dekorationer med bruna och gröna tema inkluderar grön hortensior, grenar eller frukt. För bröllop med skogsmark teman, kan paret har elfenben tårtor dekorerade med socker svamp, ormbunkar, löv och skogsmark varelser.