mynewspapers.net

Choklad fontän Bar idéer

Choklad fontän Bar idéer


Glöm fondue; choklad fontäner ta en ny vinkling på dunking behandlar i läckra chokladen. Choklad fontäner gör en unik och roliga tillbehör på någon slags fest eller mottagning, och är ett roligt sätt att lägga till choklad i olika typer av mat. Det finns många sätt att göra en choklad fontän bar på din fest verkligen speciell.

Set-Up idéer

Plats och uppsättning upp choklad fontänen är viktigt: det måste placeras i ett område som är tillgänglig och ger människor på festen att nå dess smält choklad strömmar. Att placera den choklad fontänen i centrum av en tabell gör det enkelt att nå. För ett mer imponerande utseende, kom ihåg att använda en dekorativ duk. För en dramatisk presentation, omge den choklad fontänen med sortimentet av godsaker som kommer att användas för dunking. Placera behandlar ute i attraktiva mönster på skivorna. För en sista touch, lägga till blommor eller andra dekorativa tillägg i tabellen mellan skivorna.

Sötsaker

En choklad fontän är inte komplett utan en mängd sötsaker att doppa. Frukter som jordgubbar, bananer, ananas och kiwi gör för en färgglad display och smak bra när doppad i choklad. Många kakor kan dra nytta av en touch av choklad, så skivorna på chocolate chip cookies, graham kex, Oreos eller socker cookies blir ett välkommet tillskott till en choklad fontän bar. Andra fester som pretzel stavar, cheesecake biter, våfflor eller marshmallows kommer att fungera fint. Medan många livsmedel skulle vara bra i choklad, är det bäst för renlighet ändamål att välja objekt som kan hållas av en tandpetare eller tillräckligt länge för att doppa ett slut i chokladen utan att få folks fingrar i fontänen.

Hälla choklad

Choklad fontäner är inte bara för doppning: lägga till en slev till set-up så gästerna kan Häll chokladen över andra desserter. Choklad, röd sammet eller vanilj kaka är för rörigt att sticka i fontänen, men kommer att smaka bra med lite choklad ladled på dem. Du kanske vill prova choklad berörda på pajer eller frukt skomakare. För en särskild behandling, ställa in en fruktglass bar, med olika smaker av glass, pålägg och choklad från fontänen.

Typer av choklad

De flesta företag som hyr ut choklad fontäner erbjuder en mängd olika typer av choklad som skall användas vid evenemang. Mjölkchoklad, mörk choklad, halvsöt choklad och vit choklad kan flöda från fontänen. Värdar kan välja sin favorit typ av choklad eller överväga vilken typ av choklad skulle bäst förgyller de behandlar de kommer att servera. Vissa värdar kanske också tycker om utseendet på olika typer av choklad. Till exempel i en vinter tema bröllop, kan en vit choklad fontän ser bäst ut med resten av inredningen.