mynewspapers.net

Choklad födelsedag part inbjudan idéerEn choklad party är en söt sätt att fira födelsedagen av din favorit chocoholic. För en choklad part planera vissa saker praktiskt själva. Vilken typ av tårta ska du ha? Varför, choklad, naturligtvis! Vilken färg bör dina dekorationer? "Brown" är det självklara svaret. Vad ska du ge som gynnar? Chokladkakor göra vettigt. Vad sägs om inbjudningarna, men? Vad ska du skicka att bjuda in gäster till en choklad soirée?

Choklad Bar

En mycket populär inbjudan för en choklad födelsedagsfest är chocolatechocolate bar med en personlig vinjett. Dessa kan antingen beställas genom olika online-återförsäljare eller kan även skapas i hemmet. Namnge din chokladkaka efter hedersgäst och ta resten av detaljerna som ingår i etikettinformationen. Gästerna kommer att få en inbjuda de kan sjunka tänderna i.

Sockra affären

Choklad födelsedag part inbjudan idéer


Om du hade hoppats att använda den personliga chokladkaka som en part tjänst snarare än en inbjudan, aldrig rädd---finns det fortfarande möjlighet att skicka ut några Chocolaty godhet att bjuda in människor. Använda en vanlig inbjudan, bifoga en choklad kiss godis eller en liten påse med personlig M & Ms. M & Ms kan beställas med en bild av födelsedag flickan, ett speciellt budskap eller en kombination av båda, i praktiskt taget alla färg som du vill. Detta är en stor genomslagskraft sätt att sprida ordet om en choklad födelsedagsfest.

Mock choklad Bar

Om du kommer att utskick dina inbjudningar och är rädd att riktig choklad kan smälta, du kan också ha har inbjudningar tryckt upp som utseendet på choklad men ingen av kalorier. Det är också möjligt att skapa ditt eget papper choklad barer. Med brunt papper, göra en chokladkaka forma och sedan täcka den del av vägen med aluminiumfolie och en kontrasterande färg papper för ett omslag. Se till att omslaget ser delvis skalade tillbaka, och sedan mode en "bita" ut från toppen av exponerade "choklad." Placera alla din inbjudan detaljer på insidan.

Varm choklad

Choklad födelsedag part inbjudan idéer


Om din choklad födelsedagsfest kommer att vara i de kallare vintermånaderna, överväga att skicka paket av varm choklad blanda som en ny inbjudan. Du kan skriva ut upp en etikett att hålla sig till paketet själv eller bara inkludera paketet med etiketten som standard.