mynewspapers.net

Choklad doppade Marshmallow behandla idéer

Choklad doppade Marshmallow behandla idéer


Choklad doppade marshmallows är en läcker behandla som du kan göra för semester, alla typer av parterna eller bara en eftermiddag behandla. Barnen kan hjälpa vuxna dekorera marshmallows för en rolig familjeaktivitet. Det finns en mängd olika dekorera alternativ, vilket innebär att denna process kan vara så kreativa eller enkelt som önskat. Choklad doppade marshmallow behandla idéer kan användas för att sätta en rolig twist på denna läckra dessert.

På en pinne

Choklad doppade marshmallow godsaker på en pinne göra dessa behandlar till en modern twist på en slickepinne. Du kan använda lollipop pinnar, sugrör eller is pop pinnar. Stick dem in i den platta änden av marshmallows så att de ser ut som en slickepinne. Doppa dem i choklad och sedan dekorera som önskas. Om doppade bara i choklad eller i en godis beläggning också, kommer att de göra en läcker behandla.

Alla hjärtans dag

Använda hjärtformade marshmallows som kan hittas på de flesta livsmedelsbutiker runt alla hjärtans dag. Ta tandpetare och spjut en genom sidan av marshmallow som en pil skjuter genom ett hjärta. Dekorera marshmallows med smält choklad, strössel och andra godis godsaker. Sticka med godis som är i olika nyanser av rosa och rött som passar in i traditionella alla hjärtans dag färg pall.

Godis

Ta marshmallow snacks och doppa dem i smält choklad. Innan de torkar, gärna rulla dem i färgat strössel eller placera andra godis bitar i snabbtorkande choklad, att göra en helt ätbar dekorativa behandla. Lägg dem på smörpapper för att torka. Marshmallows kan vara doppad i mörk choklad eller vit choklad, eller gjort någon färg med vit choklad och livsmedelsfärgämne.

Jul godis

Ta marshmallows, på en pinne eller solo, och doppa dem först i kola, låta dem coola på smörpapper. Sedan doppa dem i smält choklad. Du kan upprepa denna karamell och choklad skiktning så många gånger som önskas. Ta en pepparmint godis sockerrör och krossa den i mindre bitar. När det sista lagret har varit doppat, rulla marshmallow i pepparmint godis bitar. Dessa gör en läcker jul behandla.