mynewspapers.net

Chocolate Cake Decorating Tips

Chocolate Cake Decorating Tips


Medan nästan alla håller med om att det är inget fel med en choklad kaka med choklad isbildning, är ibland det kul att överge den beprövade och göra något annorlunda. Frukt, nötter, grädde och godis finns bara en handfull tillgängliga alternativ kan du lägga till en unik touch nästa gång du bakar en chokladkaka.

Isbildning

Bara för att en tårta är choklad betyder grädde måste vara choklad. Cream cheese frosting kompletterar en chokladkaka väl och lägger till en kontrasterande, men ändå krämig, smak till din pralin. Användning mandel extrakt i din isbildning i stället för vanilj för en fräsch, ren smak med en annan twist. Istället för grädde tårtan helt, ringla den med tjock, sockerhaltiga kola glasyr att bilda en härdad glasyr. Trots namnet innebär sockerkulör grädde inte smältning karameller. Sockerkulör grädde får sin smak från mjölk, smör, farinsocker, florsocker och vanilj extrakt.

Nötter

NUTS lägga till kritan, konsistens och smak som parar ihop väl med choklad. Frost tårtan med en styv isbildning som tillåter nötter att följa den lätt och stöder deras vikt. Använd hela, halveras, hackad eller skivad nötter på toppen eller sidorna av tårtan. Undvika saltade nötter som inte smälter så väl med choklad arom. Veer den vanliga stigen av valnötter och pekannötter och istället välja färsk pinjenötter, slivered eller skivade mandlar eller hackade macadamianötter till något annat.

Frukt

Medan purister vill ha choklad och ingenting men, många människor tycker om söta, syrliga smak av färsk frukt blandades med choklad. Med hallon eller jordgubbar lägger en pop av färg till din Chocolaty skapelse. Frost tårtan, rör en tjock, scalloped kant av isbildning runt toppen och botten av kakan och pryda tårtan med färska, hela bär. Skivad bär tenderar att läcka juice efter ett tag, så tänker servera tårtan snabbt när du använder skivad frukt. Alternativt, skal och avsnitt färska Mandarin apelsiner--konserverad är alltför saftiga och orsaka isbildning köra--och täcka toppen av tårtan iskallt för en explosion av citrus.

Utsmyckningar

Medan grädde, nötter och frukt är bra, finns det inget mer iögonfallande än dekorera din tårta med en bukett av isbildning blommor. Skapa rosor av stela rosa och gul glasyr för att lägga till en estetiskt tilltalande touch till din choklad tårta. Låt dina rosor att ställa in innan du lägger dem på tårtan. Pipe gröna blad och vinstockar på kakan efter att rosorna där du vill ha dem. Alternativt strö överst i en mjölkchoklad kaka med spån av mörk och vit choklad, choklad droppar eller strössel. Lägg till din choklad godis bara innan du tjänar din tårta för att hindra dem från att absorbera för mycket fukt och blir blöt.