mynewspapers.net

Chin Strap Beard stilar

Chin Strap Beard stilar


Chin strap skägg, även känd som hakan gardinen, är en minskning av ansiktshår runt käklinjen över en gent. Egentligen är det en viss sorts skägg. Om du letar efter ett nytt utseende, det finns olika former och stilar av chin strap skägg, så välj en som passar dig.

Klassiska hakan gardin

Den ursprungliga remmen hakskägg, är hakan gardinen. Det är en linje av hår som följer käklinjen, kör från öra till öra. Detta utseende är skapad av växer ett helskägg--en längre hår är lämplig för detta se-- och sedan efter rakning av mustaschen. Tjockleken på linjen av hår bör minskas genom rakning lite från toppen av helskägg. Dessutom bör överskridanden hår som under hakan och på halsen tas bort för att ge en snygg avslutning betona formen chin strap.

Zig Zag

Skapa en egendomliga chin strap stil genom att finjustera skäggväxt så det finns bara ett tunt lager av hår. Det är bäst att undvika att ha yvig skägg hår som zig zag inte visas korrekt. När mustaschen är bort, är nästa steg att raka en zig zag form över på den nedre delen av varje kind. Zig zag sedan sammanfogar tillsammans längs hakan. Dra detta ser bort genom att bära det med tillförsikt att se till att mönstret bländar åskådare.

Rätt-metade hakbandet

Rätt-metade hakbandet är en variant av den klassiska hakbandet. Istället för att följa käklinjen för att ge en böjd form till hakbandet, är skägget kantigare. Detta ser uppnås genom rakning en rak linje i skägget från toppen av örat ner till samma nivå som den lägre kanten. Rakning en horisontell linje från denna punkt över till hakan. Liksom alla andra chin band, det finns ingen mustasch och det fungerar med valfri längd av skäggväxt.