mynewspapers.net

Children's Zombie Makeup idéer

Children's Zombie Makeup idéer


Från filmer som "28 dagar senare" och "I Am Legend" för att pop kultur fenomen som "Stolthet och fördom och Zombies", har skett en veritabel uppståndelse i människors intresse för zombies under de senaste åren. Chansen finns, när Halloween rullar runt, ditt barn kommer att ha zombies på sinnet. Tyg dräkter göra bara inte det för zombie-älskare, men att hjälpa din lilla en uppnå att odöda blekhet för deras stora natt är enkelt, om du hålla dessa några förbehåll i åtanke.

En bas

De flesta zombies har tillbringat minst ett par veckor underground innan den oheliga ritual som förde dem tillbaka från graven. Att få rätt färg på etiolated kött är avgörande för att skapa en rädda zombie visage. Börja med vita pannkaka make-up att ge en solid bas på som att dra resten av din skrämmande design. Se till att läpparna är vit också (det vackra röda är en kontrollampa tecken på ett bultande hjärta). Solid mörka ringar under och runt ögonen hjälper ge intryck av ett obehagligt avbrutna resten.

Sönderfallande kött

Inget säger "ruttnande lik" som en peeling kindbenet. Kom ihåg att du arbetar med barn, så syftet är mer att utveckla en funky och cool texturering än för att övertyga ditt barns klasskamrater som hans eller hennes ansikte faktiskt falla av. Ta en latex ballong och skär den i bitar. Sträcka bitar tills de förlorar sin elasticitet och täcka dem i samma vita pannkaka sminket som du använde för ansiktet. Använda anda tuggummi för att fäster på kinderna eller pannan.

Hjärnor, senor osv.

Zombies kan vara själlösa, men dessa vandrande kadaver ger en glimt av vårt inre varande i viss mening. Dra bitar av "exposed" muskel eller tänder kan verkligen skilja zombie kostymer från andra skeletons och ghouls som kan vandra i natt. Igen, men kom ihåg att du inte försöker göra ditt barn till en vandrande anatomi lektion. Hålla mönster som vag och enkel som möjligt - en liten bit av suggestiva krumelur räcker långt.

Säkerhet

Chansen finns, din lilla zombie vill vara en liten pojke eller flicka igen på morgonen. Att välja rätt sammansättning kommer att bidra till det lossnar lätt och behandlar huden försiktigt. Ett barns ansiktsmålning kit, finns på många leksak butiker eller butiker konst tillförsel, borde göra susen, och det är billigare än professionella make-up. Dubbelkolla att alla make-up är giftfri innan det för barnets ansikte och använda vitt läppstift för alla områden som tungan kan nå.

Ansvar

Av alla möjligheterna som kostym erbjuder zombies förmodligen den största potentialen för grafisk framställning. Rådgör med ditt barn om vad hon tycker en zombie ser ut innan du använder någon make-up på hennes ansikte och kropp. Har henne titta i spegeln innan hon lämnar hem. Viktigaste är att barnet är bekväm i sin egen hud.