mynewspapers.net

Children's Hawaiian Party idéer

Children's Hawaiian Party idéer


Ett Hawaii tema fungerar bra för barnkalas, oavsett om du fira en födelsedag eller andra speciella evenemang. De flesta parti butiker säljer luau part artiklar, inklusive Hawaiian leis, uppblåsbara palmer och stråhattar. Om du kastar parten i sommar, kan du göra det en utomhus händelse med badbollar, sandslott och andra stranden-relaterade verksamheter, även om den hawaiianska temat fungerar också som en inomhus part.

Inbjudningar

Målet med din inbjudan är att informera gäster på partiets tema och se till att de har all nödvändig information om plats, tid och klädsel. En idé är en färgstark surfbräda inbjudan. Du behöver några kartong, kontakt, hantverkare eller origami papper, lim stick och permanenta märkpenna. Skära ut men många inbjudningar du behöver i form av små surfbrädor ca 6 inches lång och 2 inches bred. Nästa klippa papper i samma form, och limma på varje sida av papp. När limmet är torrt, skriv helt enkelt parti detaljer på ett roligt, slarvig teckensnitt med en svart permanent märkpenna.

Dekorationer

När du inreder din Hawaiian fest, gör allt du kan för att skapa atmosfären av en tropisk strand. Köpa uppblåsbara palmer, färgglada ballonger, fluorescerande ångkokare, badbollar, hängande papegojor, tiki ficklampor, kokosnötter, falska tropiska blommor och allt annat du kan tänka dig. Skapa en Hawaiian atmosfär genom att spela några ukulele musik eller surf poster. Du kan också göra havet former såsom hajar, bläckfiskar, sjöstjärnor och sjöhästar av plywood och måla dem i olika färger. Marine-life uppstoppade djur och plastleksaker också göra stora bordsdekorationer.

Mat

Hawaiian och tropiska mat är gott och går oftast väl på en fest. Färsk ananas, mango, papaya, bananer och guava är bra val för friska snacks hela partiet. Ge små tandpetare så barnen kan plocka upp frukten utan att få sina händer för rörigt. Du kan också ge kött på spett med rostad ananas. För tropiska smoothies, ställa in en station där barnen kan plocka sina egna ingredienser, så länge en vuxen bemanning blandaren. För en födelsedagstårta, baka en stor vanilj eller choklad kaka och dekorera toppen med en blå havet och en ö i mitten, alla gjorda av glasyr. Placera några plast palmer och en cocktail paraply på ön för dekoration.

Aktiviteter

Verksamhet bör vara åldersanpassad och engagera så många barn som möjligt. En aktivitet som barn älskar är en hula-hoop tävling. Köper nog hula-hoops för alla gäster och välja ett område av hus eller gård med gott om plats. Ger lite kul hawaiiansk musik och har en tävling för att se vilka barn kan hula under längst tid. En annan smart aktivitet kallas Pin Apple på gris och fungerar precis som Pin svansen på åsnan, endast med ett Hawaii tema mat. Dessutom fungerar några havstema konst och hantverk idéer du kan tänka dig. Försök skära ut pappersfisk och andra marina livet och låta barnen dekorera dem med magiska märkpennor, glitter och andra konst leveranser.