mynewspapers.net

Children's Dance Team namn idéer

Children's Dance Team namn idéer


Barn dance team har energi, och det skadar inte att fokusera på att energi vid namngivning av din grupp. Ord som förmedlar ungdom och entusiasm bidra till att skapa en känsla av spänning om ditt dance team. Bygga surr genom att välja ett namn som gör din unga artister rättvisa.

Ungdom

Om den primära idén du vill förmedla är ungdommen av din dance team Välj namn som föreslår att nyhetsvärdet och vitalitet. Djurnamn kan vara lämpligt om barnen är mycket ung, som "ungar", "kycklingar" eller "guppy." Om din dance team utmärker sig i gymnastik, ett namn som antyder hoppar, som "gräshoppor" eller "joeys," för att ge en känsla av sina talanger. Fraser som "nya barn," "young guns", "junior" eller "uppkomlingar" måla en bild av friskhet och energi. Möjliga kombinationer kan omfatta "The Yuma Young Guns," "Tap uppkomlingar" eller "Dancing Bear Cubs."

Energi

Ett barn dance team namn bör förmedla energi över allt annat. Löftet om en livlig, energisk prestanda är en av de viktigaste drar för din publik. Ord som "åkare," "explosion", "blixtnedslag," "jumpers" "blast," "Zooma", "tornados," "raket" eller "tsunamin" är ett löfte att prestanda blir spännande. Möjliga kombinationer: "Barn Dance Explosion," "Zoom-ba Kids," "Celtic hoppa Jr." "Igensättning tornados" eller "Prisa Rock-it barn."

Typ av dans

Typ av dans som ditt lag främst utför kan logiskt ingå i dess namn. Ord som identifierar dans genrer, såsom jazz, knacka på, balett, hip-hop, squaredans och Zumba berätta din publik exakt vilken typ av prestanda som väntar. "Jazz juniorer" eller "Balett Babies" måla en ännu tydligare bild av din grupp.

Tema

Om din dance team är uppbyggt kring ett visst tema, som ett område av landet, lokal kultur och tradition, religiös dyrkan eller etniska arv, är det lämpligt att välja ett Lagnamn som återspeglar dessa teman. Välj platsnamn eller ord betecknar religiösa eller etniska arv. Om din grupp firar etniska arv, Välj ett namn på modersmålet betecknar enhet, minne eller tradition.