mynewspapers.net

Checklista för motorcykel Camping resa

Checklista för motorcykel Camping resa


Ridning motorcyklar är en sommar tradition för många i USA, vilket gör motorcykel camping desto mer lockande. Med ökade i popularitet ta många ryttare sina cyklar för långa resor och läger som ett enkelt och billigt sätt att resa. Om du rustar för en MC-resa, finns det några saker som varje motorcyklist bör ha.

Tält

Checklista för motorcykel Camping resa


Med begränsad mängd ledigt utrymme på motorcyklar, en liten en eller två personer tält är det bästa sättet att gå. En liten tält fälls upp och kan lagras enkelt på motorcykeln. De flesta moderna små-tältet mönster möjliggör enkel montering, normalt på mindre än fem minuter. Det är ett grundläggande skydd som skyddar mot regn, och en ekonomisk plats att sova. Ryttarna bär ofta en liten uppblåsbar air säng eller en summera matta att sova på, samt en sovsäck för värme.

Campingplatser eller inte

Checklista för motorcykel Camping resa


När du reser på din cykel, har du möjlighet att expeditionen på campingplatser eller inte. De flesta campingplatser har grundläggande bekvämligheter, såsom en platser att bada och eldgropar. De kan dock vara dyrt eller inte tillgängliga om du inte har en reservation. Några motorcyklister helt enkelt dra av vägen och camp varhelst de råkar vara under natten. Medan detta kan vara ett äventyrligt val, kan det vara olagligt. Det finns MC-klubbar som erbjuder medlemmar gratis camping platser över hela USA. Oavsett vad du väljer, alltid garantera din säkerhet och säkra din cykel sängkläder för natten.

Essentials

Checklista för motorcykel Camping resa


Det finns några väsentligheter som varje motorcyklist bör alltid ha medan camping: minst ett byte av kläder för resor med övernattning (särskilt kläder som lägger värme); regnkläder för dagar när Moder natur försöker förstöra din resa; en bra första-hjälpen kit; vattentät matcher för att starta en brand; en karta över området du reser i; och en telefon att ringa efter hjälp.