mynewspapers.net

Checklista för en 80 födelsedagsfest

Checklista för en 80 födelsedagsfest


Planera en 80 födelsedagsfest för någon är speciell i ditt liv ett stort företag, en som är säker på att betyder mycket för födelsedag celebrant. Att hålla reda på alla parti Detaljer kan vara skrämmande, men har en checklista med de viktigaste sakerna kan du kasta perfekt bash utan knappast bryta ett svett.

Party datum och plats

Innan du kan planera något annat om ert parti, måste du bestämma om en part datum och plats. Se till att födelsedag kille eller Tjej kommer att finnas på datum och tid du har avsatt. Välj en plats som passar din budget och hur många gäster ni tänker bjuda in.

Gästlista

Gör en lista över alla de människor som bör finnas på 80 födelsedagsfest. Tänk på familjemedlemmar och vänner av födelsedag celebrant, liksom människor han får veta från kyrkan, levande samhällen eller volontär positioner.

Inbjudningar

Inbjudningar att behöva gå ut flera veckor före 80 födelsedagsfest. Försök att hitta inbjudningar att funktionen numret "80" på framsidan, eller skriva ut hemlagad inbjudningar på datorn att visa upp ett fotografi av födelsedag killen på framsidan. Kom ihåg att inkludera information om datum, tid, plats och kontakt information för partiet.

Dekorationer

Välj en utsmyckning tema och köpa dekorationer för 80 födelsedagsfest. Om födelsedag celebrant erbjuder tropiska färger, överväga en luau tema fest. Eller, om musik är hennes sak, köpa musikaliska Obs-tema tallrikar, muggar och servetter. Alternativt kan födelsedag dekorationer visar numret "80" visas runt i rummet i ljusa färger.

Uppföljning

Ring eller e-part gäster du inte har hört från några dagar innan festen så att de fått sina inbjudningar. Använd detta som en möjlighet för att få en uppfattning om sista födelsedag part personalstyrkan.

Mat planering

Planera mat som vet du födelsedag celebrant har bestämt. Kanske har han livsmedel från barndomen som han stormtrivs. Yngre gäster skulle njuta av provtagning dessa rätter, medan de kan bringa tillbaka minnen för andra äldre gäster. Om du inte kan göra livsmedel allt på egen hand, ordna för andra gäster att slå, eller anlita en cateringfirma.

Aktiviteter

Planera 80 födelsedag part aktiviteter som hjälper celebranten att glädjas hennes liv och den levande hon fortfarande har att göra. Försök engagera alla i ett spel av trivia med föga kända fakta om årets födelsedag gal föddes. Be gästerna att skriva dikter om de minnen de har med födelsedag killen och läsa dem högt, eller har alla skapa ett collage av bilder featuring födelsedag celebrant. Andra spel kan omfatta bingo, ord sökningar och charader.

Party dagen

Anländer till part plats en timme före starten av partiet. Detta ger dig tid att ställa in dekorationer, mat och hälsa tidiga gäster. Med alla dina planera i förväg, bör allt komma samman smidigt så att födelsedag celebrant känns speciell och du kan njuta av alla gästerna.