mynewspapers.net

Checklista för att hämta hem en ny bebis

Checklista för att hämta hem en ny bebis


Ångest och spänning är hög när du förbereder att gå på arbetskraft och leverans skjutsen av ditt liv. Du kanske har många saker på ditt sinne, så att skapa en checklista innan att ditt barn hem från sjukhuset kommer att se till att ni är beredda att ta hand om din nya paket. Många sjukhus gör inte att du kan kolla om ditt barn har en bilbarnstol. Du behöver också andra föremål såsom fick filtar, kläder och blöjor att ha till hands under köra hem.

Bilbarnstol

En bilbarnstol är den viktigaste punkten som behövs för att hämta hem en ny bebis. Köpa en bilbarnstol som är aktuell och utformad för att uppfylla aktuella säkerhetsstandarder. Följ instruktionerna i manualen så att du riktigt säkra din baby i sätet och korrekt installera sätet i bilen. Du behöver inte objektet tills det är dags att ta ditt barn hemma, men du bör köpa den tid så att din partner inte körs till butiken medan du väntar att checka ut från sjukhuset med din lilla en.

Mottagande sängfilt

Inkludera fick filtar i din checklista. Dessa filtar är nödvändiga för att täcka när amning och kombinationserbjudanden upp bebisen så hon känner säkert. Har minst tre fick filtar å så färska filtar finns tillgängliga om ditt barn spottar. Dessa filtar är för resan hem, men du måste också hålla minst 10 rena filtar i huset också.

Skötväska

Inkludera en skötväska på din checklista för att väcka barnet hem. En skötväska innehar alla ditt barns grundläggande objekt. Några hållbara skötväska är lämplig. Välj en stor påse med gott om utrymme att hålla alla de saker du behöver.

Blöjor

Lager din skötväska med 10 eller fler nyfödda-stora blöjor. Du vet aldrig hur många blöjor du kommer att behöva ändra på väg hem från sjukhuset. Vissa nyfödda barn behöver flera blöja förändringar inom en timme. Nyfödda är också mer känsliga för att få utslag än äldre barn eftersom de går på toaletten mycket i deras första 72 timmar i livet. De har mörka klibbig avföring kallas Mekonium för den första dagen eller två.

Våtservetter

Våtservetter är också väsentliga delar som du behöver inkludera på din checklista. Köpa luktfria våtservetter eftersom man aldrig vet hur ditt nyfödda barn kommer att reagera på doften. Du kan undvika utslag och allmän irritation genom att vidta extra försiktighetsåtgärder.

Kläder

Stock din skötväska med kläder som strumpor, onesies, T-shirts och extra kläder. De behöver inte vara de senaste eller mest fashionabla objekten - bebisen bryr sig inte-- men de definitivt bör vara bekväm och lätt att sätta och ta av.