mynewspapers.net

"Charlotte's Web" karaktär kostym idéer

"Charlotte's Web" karaktär kostym idéer


"Charlotte's Web" av EB White är en av de mest älskade klassikerna i barnlitteratur. Historien om en flicka, hennes gris och pig's osannolikt vän, den lada spindeln, har underhållit barn i generationer och är en stapelvara på tidig utbildning läsa listor. En sådan populär historia lämpar sig väl för Halloween kostymer eller sätta på en lek. Du kan enkelt skapa en dräkt som liknar en av berättelsens älskade figurer.

Ormbunke, gård flicka

Att skapa en dräkt för Fern skulle vara det enklaste att genomföra eftersom hon är bara huvudpersonen som är mänskligt. I illustrationer, ormbunke har ibland två flätade flätor i håret, en Kortärmad collared skjorta (som är röd på omslaget till boken), jeans och skor. För effekt, kanske en blivande-Fern vill lägga till ett par fräknar runt hennes näsa med en brun eller beige make-up blyertspenna.

Wilbur, grisen

Klä sig som en gris är en populär kostym val för barn och lätt att köra. Svin-hoppfull behöver visas rosa, så en långärmad rosa skjorta och fullängds rosa byxor är nödvändiga. Costumiers kan uppnå detta med en rosa tröja och sweatpants. Dessa säljs ofta som könsneutrala kläder, som kommer att vara till hjälp för pojkar som planerar att klä sig som Wilbur. Kort, plumsa grisöron kan vara gjorda av tyg eller papper och bifogas ett grundläggande pannband. Gris näsor är vanligt förekommande i Leksaksaffärer eller kostym butiker. Sist men inte minst, Wilbur's curly lilla svans kunde vara gammaldags med en rosa piprensare.

Charlotte, spindel

Att skapa en spider dräkt, är för berättelsens hjältinna Charlotte, också lätt. Det enklaste sättet att köra denna kostym skulle vara att först klä i svart. En långärmad tröja och leggings i svart skulle fungera bra, så skulle en svart Body och ogenomskinliga strumpbyxor. Charlotte behöver åtta svarta ben. Se till att ärmarna är långärmad så att armarna kan räknas som spindel ben. För att göra de fyra extra ben fylla två par ogenomskinlig svart strumpbyxor med papper eller tyg och fästa dem på baksidan. För effekt, kan costumiers måla extra ögon på blivande spindlar eller spider webs för spindlar som föredrar att visas mer nyckfull än realistiska.

Templeton, råttan

Att skapa en dräkt för barn råttan Templeton likna skulle gris kostym. Bara använda grå kläder istället för rosa. Costumiers kanske vill göra en rosa oval från papper eller tyg för tillförordnade råttans mage. De kan också mode lilla råtta öron från papper eller tyg och bifoga dem i ett pannband. Råtta/mus öron och svansar är allmänt tillgängliga i de flesta kostym butiker. För costumiers som bestämmer sig för att göra svansen hemma, en lång remsa av tyg eller en lång, kan uppstoppade tyg röret vara gammaldags i svansen. Lilla Templetons kan måla på en råtta näsa och morrhår med ansiktsmålning.