mynewspapers.net

Champagne bröllop teman

Champagne bröllop teman


Champagne är en dryck som synonymt med firandet, goda tider och heja. Par kan använda denna dryck och dess menande som inspiration för en mängd olika teman på deras bröllop. Från dess bubblor att flöjt dess traditionellt serveras i, varje del av champagnen kan erbjuda en festlig tema och sätt att dekorera ett bröllop.

Bubblor

Del av champagne tjusningen är tusentals bubblor utbrott i drycken. Få denna essens genom att införliva bubblor i ditt bröllopstema. För bröllop dekorationer, använda champagne färgade ballonger flyter över taket. Runda papperslyktor fungerar också. Bruden kan bära en pärla halsband för att bära den bubbla temat, medan brudtärnor bör don pärla stud örhängen. Skicka några bubblor genom luften genom att ge varje gäst en flaska bubblor personlig med ditt namn och bröllop datum.

Färger

Färgen på champagne kommer att lägga en elegant tema till ditt bröllop. Benvit, gyllene färg kan införlivas i hela händelsen, med början med en champagne-färgad brudklänning. Om du vill sticka med vit, be dina tärnor bära färg. Groomsmen kan också bära champagne på deras band eller västar. Det kan ingå i din dekorationer, också, med hjälp av champagne färgade dukar och stol inpackningar. Införliva champagne färgade blommor som bleka rosor och kallor i hörnstenarna.

Flöjter

En ikoniska delen av någon champagne fest är lång flöjterna serveras i. Införliva dessa glasögon i temat för ditt bröllop. Se till att varje gäst har en flöjt på sin plats. Flöjterna kan även fungera som sittplats kort och favörer genom att skriva eller gravyr namnen på gästerna på glasögonen. För en dramatisk dekoration, skapa en champagne fontän. Denna höga skapelsen stackar flöjter som en pyramid, som då var fylld med en kaskad av champagne.

Flaskor

Ingenting säger firande som poppar öppna en flaska champagne. Aktivera denna festlighet till temat för ditt bröllop genom att införliva flaskor under hela evenemanget. Använda champagne flaskor som hörnstenarna, komplett med en champagne färgade blommor. Istället för att kasta en bukett eller strumpeband, har bruden eller brudgummen pop en Champagneflaska i publiken. Den som fångar korken kan vinna ett pris eller åtminstone några lovord under firandet.