mynewspapers.net

Cesium klorid alternativ cancerbehandlingI Förenta staterna, kommer att en av tre människor utveckla cancer under sin livstid. Eftersom traditionella behandlingar, såsom kemoterapi och strålning, ofta orsaka allvarliga biverkningar och eftersom dessa behandlingar inte alltid visar sig vara framgångsrik, välja patienter ibland för att hitta en alternativ behandling som fungerar, till exempel cesiumklorid. Även om Mayo Clinic hävdar att inga alternativ medicin kan bota cancer, studier har Visa cesiumklorid att vara effektiv i vissa fall.

Cancer översikt

Friska celler omges av ett membran som gör att syre och näringsämnen att flöda in och ut ur cellen. Syre och näringsämnen, som glukos, flödar in i cellen och avfallsprodukter flödet ut ur cellen. Men när carcinogener eller toxiner, överväldiga immunförsvaret, naturliga cell processen är skadad och syre kan inte flöda korrekt. När detta inträffar försöker cellerna överleva genom jäsning, som bildar anaerob cancerceller. Dessa celler måste förstöras så snart som möjligt för att förhindra deras spridning.

Cesium (CsCl) funktion

Cesium är ett naturligt alkalisk mineral med den kemiska formeln CsCl. cesiumklorid är en salt form av cesium, enligt AlternativeCancer.us. Detta alkaliska element kan begränsa cellens upptag i glukos, som i sin tur svälter cellen och saktar ner jäsningsprocessen. Elementet ökar också pH-nivåer i cellen, vilket gör att cancercellerna att dö. Högre pH-nivåer också neutralisera den svaga mjölksyran i kroppen för att förhindra smärta bildas från cancer.

Studier

Den första med cesiumklorid för att behandla cancerpatienter var 1984 av Keith Brewer, Ph.D. Han behandlade 30 patienter med olika cancertyper, och alla 30 patienter överlevde. Sedan dess har ett flertal studier genomförts om effekterna av cesiumklorid som cancerbehandling. Femtio obotlig cancerpatienter behandlades med cesiumklorid och andra växtbaserade kosttillskott på Life Science-universella medicinska Center kliniker i Rockville, MD från 1981 till 1984. Tumör massa alla 50 patienter minskade efter 48 timmar och 25 av patienterna gick i remission.

Effekter

Cesiumklorid fungerar inte för alla. Enligt AlternativeCancer.us, en dos så låg som 5 gram per dag kan faktiskt öka tillväxten av tumörer. En dos av 3 till 6g per dag för att vara effektiv. För människor som kalcium-brist, är kroppen inte kan öka pH-nivåer. Dessa människor bör ta kalcium tabletter att förbättra effekterna av cesiumklorid. Andra kosttillskott som hjälper cesiumklorid innehåller C-vitamin, zink och kalium, som ordineras ofta tillsammans med konsumtion av cesium klorid piller.

Expert insikt

Biverkningar från att ta cesiumklorid rapporteras sällan. De inkluderar ventrikulär takykardi, vilket är en oregelbunden hjärtverksamhet som kan leda till hjärt döden om det inte behandlas, illamående, kalium utarmning och diarré. AlternativeCancer.us säger också, att denna behandling inte visat sig fungera för alla, och att de flesta alternativa cancerbehandlingar fungerar på en minoritet av människor. Du bör tala med din läkare om vilken behandling som passar dig.