mynewspapers.net

Certifieringsprocessen zumba

Certifieringsprocessen zumba


Zumba är en form av aerob dans som införlivar olika latinamerikanska danser, cumbia, merengue, salsa, mambo och rumba, i en kalori-förbränning träning. Zumba instruktörer finns i alla former, storlekar och åldrar, men alla har en sak gemensamt: deras kärlek för att ha roligt och bränna kalorier medan Latin dans. Bli certifierad Zumba instruktör innebär att ta en klass att få certifierade och sedan upprätthålla att certifiering på årsbasis.

Grundläggande Zumba certifiering

Zumba instruktör certifiering innebär att delta i en av två introduktionskurser, antingen Zumba grunderna nivå 1 eller hoppa börja guld. Dessa klasser lär deltagarna de grundläggande stegen för Zumba samtidigt som dem med de verktyg de behöver för att kunna skapa och undervisa sina egna klasser. Zumba grunderna nivå 1 Lär stammen till fyra av de latinamerikanska danserna: merengue, salsa, cumbae och reggaeton. Efter den grundläggande nivå 1 klassen får du en ettårig grundläggande licens. Jump Start guld är för nybörjare som vill lära en äldre publik. Denna klass lär deltagarna att förstå anatomiska och fysiologiska behoven hos den äldre befolkningen. Efter denna klass får du en ettårig grundläggande licens. Båda inledande certifiering klasser senaste tre till fyra timmar att instruktören är övertygad om att deltagarna har lärt sig stegen och har vad som krävs för att undervisa Zumba kurser. Zumba instruktör utbildning klasser är belägna över hela världen. Du kan hitta platser nära dig och registrera dig för antingen kursen på sidan Zumba Academy på deras hemsida.

Kostnaden för Zumba certifiering

En Zumba certifiering klass kostar £19, 2011. När certifierad, instruktörer måste slutföra omcertifiering årligen genom att ta andra Zumba instruktör klasser till en kostnad av £19 varje, eller £19 en månad låter Zumba instruktörer bo certifierade genom medlemskap i Zumba instruktör nätverket, som består av certifierade Zumba instruktörer över hela landet.

Ytterligare Zumba certifieringar

Efter grundläggande Zumba certifiering, kan instruktörer erhålla certifiering i många andra typer av Zumba klasser. Grundläggande nivå 2 klass lär instruktörerna några mer grundläggande drag och danser, inklusive magdans, Flamenco, tango och samba. Denna klass kan också för nätverk och delning koreografi. Klassen Zumba Gold är en förlängning av klassen hoppa börja guld. För att ta denna klass måste du har redan fått en grundläggande nivå 1 licens. I denna klass ingår även stol träningen. Zumba Toning lär instruktörer att betona kalori bränna samtidigt skulptera vissa områden på kroppen. Aqua Zumba kan instruktörer att lära sina klasser i en pool. Kursen vatten lär angivna drag för vattenaerobics samt säkerhetsföreskrifter. Slutligen finns det Zumbatonic, en klass som syftar till att lära instruktörer att lära Zumba till barn i åldrarna fyra till 12. Det bör dock noteras att några av dessa instruktör utbildning klasser är endast tillgänglig för medlemmar i Zumba instruktör nätverket.

Certifieringen

När du har slutfört en Zumba utbildning klasser du är certifierade för att kalla dig en Zumba intructor och kan börja undervisa klasser omedelbart. En annan fördel att få din Zumba certifiering är att du kan bli medlem av Zumba instruktör nätverk (ZIN). Med en ZIN medlemskap instruktörer får rabatter på marketing merchandise, Zumba-CD-skivor och kläder och koreografi DVD-skivor och är upptagna i databasen där folk ser för att hitta klasser. Detta är dessutom där instruktörer kan gå för att hålla kontakt med andra instruktörer att dela och få idéer