mynewspapers.net

Centennial Parade Float idéer

Centennial Parade Float idéer


Organisationer och företag som har funnits för 100 år gillar att fira deras prestationer. Om hosting en parad för att fira en centennial eller delta i en stad parad att få uttrycka ute, ska flötet vara minnesvärd och livliga att samla den publikens uppmärksamhet. Mycket kan hända i 100 år, så det kan verka skrämmande att dra ihop allt på ett flöte. Tänk på din organisations senaste prestationer och alla människor som påverkat företag eller organisation att komma med en magnifik float.

Kostymer

De senaste 100 åren har varit en virvelvind av olika utseende och klädstilar. Att representera förändringarna från tidigare för att visa, inkluderar float ryttare klädda i historiska dräkter från varje decennium. Om organisationen firar sitt hundraårsjubileum har populära figurer (statsvetare, sport stjärnor, etc.), inkluderar float ryttare klädd som dem tillsammans med de nuvarande ledarna i organisationen.

Logotypen

Även titta på en flöte är kul, är publiken mer intresserad av det om det finns priser. Har float ryttare kasta objekt in i folkmassan att få folk glada över centennial och firandet. T-shirts, frisbee och skum bollar, tryckt med din centennial logotyp, kan alla säkert kastas från en flottör.

100 blommor

Om flottören måste vara dekorerad med blommor, såsom på Rose Parade i Pasadena, Kalifornien, använda 100 olika typer av blommor på flottören. Uppmuntra lokala nyhetsorganisationer att täcka det faktum att det finns 100 olika blommor för att din organisation har varit omkring 100 år. Detta kommer att få uttrycka ute om hundraårsfirandet.

Musik

Gillar kläder och stil, har musik också förändrats enormt under de senaste 100 åren. Spela ett centennial soundtrack av musik som representerar olika årtionden medan flötet är i rörelse. Musiken kommer att bringa tillbaka minnen och få publiken flyttar som dina flyta rullar, vilket hjälper spira spänning om centennial firandet.

Agera ut

Invigningen av ditt företag, en viss produkt eller innovation eller en specifik minnesvärd händelse är alla exempel på betydelsefulla tillfällen din organisation kan ha haft under de senaste 100 åren. Fira dessa tillfällen genom att åter införa dem kort på flottören. Har float ryttare och quick-change uppsättningar på flottören att belysa en historisk tidslinje av händelser på flötet själv. Publiken kommer att bli imponerad av den rörliga prestandan.