mynewspapers.net

Celtic tatuering ärm idéer

Celtic tatuering ärm idéer


Celtic sleeve tatueringar är i grunden tatueringar av Celtic design som täcker området av armen som en ärm skulle, vilket ger liten eller ingen område där huden är synliga. Det finns tre längder på sleeve tattoo, en hel, halv eller kvartal ärm beroende på området för arm önskat täckas på tatuering. Celtic sleeve tatueringar kan inte bara vara djärv och klart synlig med komplicerade knutar, olika meningsfull symboler och djurformer, men också dyra och tidskrävande med flera timmar av tid och hundratals till tusentals pounds krävs för att slutföra ärmen. Människor av Celtic arv väljer ofta en Celtic tatuering att uttrycka stolthet i sitt arv som Celtic design är den konstnärliga stilen av deras förfäder, men måste se till att forskning symboler mening bakom alla keltiska tatueringar eller mönster. Celtic ärmen skulle generellt bestå av många personligen valt Celtic symboler ansluten med en Celtic design. Populära är Celtic tatuering designidéer som kan införlivas i en keltisk ärm som följde:

Celtic cross tatueringar

Celtic cross tatueringar består av kristna korset som har en cirkel symmetriskt kring den punkt där de två raderna i korset möts. Det finns många olika betydelser för keltiska korset, allt från de fyra elementen (luft, jord, eld och vatten), till kardinal riktningar (Nord, syd, öst och väst). Cirkeln har också mer än en mening, den mest populära är en symbol för evighet som det är en sluten ändlösa form. Celtic cross tatueringar är mycket populära i ärm utföranden och kan användas för att representera dem tro och arv.

Celtic Triskelen tatueringar

Celtic Triskelen tatueringar är i princip tre ben hjul mönster som representerar begreppet framsteg och motion genom användning av de tre benen i en cirkulär design. Celtic Triskelen var en gemensam, framstående Celtic symbol, och användes ofta på rustningar, kläder och smycken. Innebörden av de tre benen verkar tolkas på många olika sätt. Några av de framstående tolkningarna av denna keltiska symbol är, "Fader, Son och Helige Anden", "Förflutna, nutid och framtid", och "skapare, jagare och Upprätthållaren". Celtic Triskelions är verkligen en trevlig tillägg till en keltisk ärm eftersom det är en väl känd Celtic symboliska design som kan tolkas till varje individer tro, att göra ärmen innehar betydande betydelse till den personen.

Celtic knotwork tatueringar

Celtic knop är förmodligen den mest erkända formen av keltisk konst. Från en enkel knotwork band till vävda, oändliga trådar att linda runt hela armen, knotwork tatueringar lätt kan införlivas i en keltisk ärm antingen för att ansluta olika symboler och typer av knutar, eller vara den huvudsakliga Celtic sleeve designen i sig. Knotwork består av komplexa, överlappande vävar som vanligen tolkas för att symbolisera de anslutande styrkorna av liv eller oändliga cirkeln av liv. Knotwork tatueringar är inte en lätt design att tatuera så mycket forskning bör ges till att hitta en tatuerare med erfarenhet på detta område.