mynewspapers.net

Cellofan hårvårdsprodukter

Cellofan hårvårdsprodukter


Cellofan hår behandlingar arbete till skick håret och ger en glans på hårstrået genom beläggning nagelbanden för håret med polymerer som ger håret en mer glasartade konsistens. Cellofan hårbehandlingar erbjuds i salongen och kan utföras i hemmet för att ge intryck av friskt hår.

Cellofan

Cellofan behandlingar kommer i klart och färg formler. Färg produkter innehåller några semi permanent färgämne, men har ingen ammoniak eller peroxid. Färgen är deponeras och tvättas ur håret. Cellofan är insättning bara, vilket innebär att det inte kan lätta håret. Om du använder en färg cellofan, det måste vara antingen färg eller mörkare än din naturliga färg att producera ett tonat resultat. Tydlig cellofan deponerar en tydlig beläggning som lämnar håret ser glänsande och blanka. Cellofan behandlingar vara brukar 8-12 veckor.

Produkt och pris

Sebastian laminat är en professionell cellofan produkt som används av salon professionals. Emellertid, denna produkt kan köpas online och användas hemma, liksom. Sebastian laminat hårvårdsprodukter kan köpas online för £17 till £26. Salong celophane behandlingar kan variera från £16 till ca £65, beroende på salongen.

Ansökan

Cellofan används oftast håret med en borste. Cellofan produkter kommer i en tub och är klämde ur röret i en färg skål för programmet med en färg applikatorn penseln. För att ansöka, delar upp håret med en kam och att göra en centrum del från pannan till nacken. Avsnitt från den mellersta delen till över örat på varje sida av huvudet och parallellt med hårfästet skapa totalt fyra sektioner. Använda butterfly klipp att hålla varje avsnitt och ta kvartalet-tums avsked börjar på nacken, går från sida till sida. Gäller cellofan produkt med en borste från roten till slut till varje avsnitt tills hela huvudet är klar. Efter ansökan, täcka huvudet med ett plastlock och sitta under en torktumlare i 20 till 30 minuter. Ta med ett schampo för färg-behandlade hår och följ med ett balsam.