mynewspapers.net

Casual Bröllop frisyrer

Casual Bröllop frisyrer


Bröllop stilar kan variera från formell till casual, vilket innebär att klädsel och frisyr för bröllop kan variera enligt stilen på bröllopet. Casual Bröllop frisyrer som du kan göra själv eller har en frisör skapa för du gör den perfekta accent för din casual bröllop klädsel, accessoarer, smink och mycket mer. Så, om du vill ha ditt hår ner eller upp, det finns en casual bröllop frisyr redo för tillfället.

Ner och förlora

Hår som bärs ner och lös är en casual bröllop frisyr kan du skapa enkelt. Tvätta och föna håret som du normalt skulle, och sedan tillämpa en lätt spray hårspray till sektioner av ditt hår innan curling ändarna på håret för att skapa en liten våg eller curl. Du kan använda ytterligare hairspray på ditt hår när du krypa för att hålla curl mer fast i plats.

Lös CHINJONG

En lös CHINJONG är en annan avslappnade sätt att bära ditt hår, även om en CHINJONG kan du dra ditt hår upp av din hals och från ditt ansikte. För casual stranden eller utomhus bröllop, där vinden kan blåsa håret runt, kan en upp-göra vara vägen att gå. Om du vill skapa en lös CHINJONG, helt enkelt torka tvätta och föna håret som vanligt. Tillämpa vissa styling produkter till håret och dra ditt hår i en lös bulle som sitter på nacken av din hals. Du kan använda hårklämmor för att hålla håret på plats. Försiktigt dra ditt hår upptill och framsidan av ditt huvud att skapa en ännu lösare och mer avslappnad look. Du kan också låta delar av håret att falla på varje sida av huvudet.

Fransk Twist

En fransk twist är en annan enkel men casual look för bröllop. Dra ditt hår i en hästsvans och sedan vrida din hästsvans i medurs och vertikal riktning så att twist körs upp på baksidan av ditt huvud. Du kan stänga i slutet av vridningen under vridningen du har skapat och hålla allt på plats med hårspännen. Igen, kan du välja ett par lösa delar av handen på varje sida av huvudet falla löst, eller rullas ihop varje del så att du har liten hårlock på varje sida.