mynewspapers.net

Carnival spel idéer för barn

Carnival spel idéer för barn


Om du är intresserad av att samordna en kyrka eller skola insamling eller bara vill skapa en familj kul fest, anordna en barnvänliga karneval är en idé som många organisationer hitta framgångsrika. När du planerar sådan händelse, kan förbereda några carnival spel för barn vara bra idé att roa barn i alla åldrar.

Ballong Stomp

Carnival spel idéer för barn


Ballong Stomp är en barnvänlig variant av en populär karneval spel där spelare kastar dart på ballonger för att vinna priser. Som ett säkert alternativ till kasta farligt spetsiga föremål, stampa spelare på ballonger istället. Skriv namnen på olika priser på små remsor av papper och vika dem till små fyrkanter. Sätt in vikta papper i flera ballonger innan blåsa. Blåsa upp ballonger med papper inuti och också flera tomma ballonger, och lägga dem i ett visst område på marken. Har barn stampa på en, eller en viss mängd ballonger — kanske tre — för en chans att vinna ett pris.

Överväldigande

Carnival spel idéer för barn


Överväldigande är ett enkelt carnival spel som kräver lite arbete att montera och, förutom kostnaden för priser, mycket lite bekostnad. På ett litet bord, stack 10 tomma konservburkar i form av en pyramid. Använda tejp eller krita, rita en linje på marken ca 10 till 15 fot framför bordet. Har barnen turas om att kasta en liten boll eller bönor väska på plåtburk pyramiden. Antalet burkar omkull avgör storlek eller värdet av priset. För utomhus karnevaler i varmt väder, använda vatten pistoler i stället för bollar eller sittsäckar.

Lollipop träd

Carnival spel idéer för barn


Lollipop träd är ett lotteri där barnen kan vinna ett pris genom att välja ett "vinnande" lollipop. Konstruera ett "lollipop träd" att hålla godis med hjälp av kartong, pinne ombord eller material som kan stå upp och hålla vikten av flera klubbor. Göra flera hål i avsnittet trädtopp att rymma klubbor. Dela dina priser i kategorier, som liten, medium eller large, och tilldela varje kategori en färg. Färg bara slutet tips på lollipop pinnar med färger som motsvarar de priser och belopp som anses lämpliga. Sätt in klubbor i trädtopp att hålla pinnar dold. Barn som väljer en slickepinne med en färgad pinne kan välja ett pris för kategorin av den färgen, och alla barn kan hålla lollipop de väljer.