mynewspapers.net

Carnival monter spelidéer för tonåringar

Carnival monter spelidéer för tonåringar


Carnival spel tillåter ungdomar en chans att visa upp sina fysiska och psykiska färdigheter. Med rätt leveranser, vissa kreativitet och några monter idéer, kan du skapa konkurrenskraftiga karneval spel för en grupp tonåringar. Pristagare spel med priser tonåringar kommer att älska som MP3 spelare, elektronik och tidlös favorit: stora uppstoppade djur.

Basketspel

Placera en basketboll netto i en monter och markera en stående linje 15 fot från målet - det är distansera av en fri - kasta linje. Tonåringar måste göra en av tre skott att tjäna ett litet pris, två av tre skott att tjäna ett medium pris och alla tre skott att tjäna ett stort pris. För en annan basketmatch, placera en tvättkorg på fältet och markera en linje 6 fot bort. Tonåringar måste studsa en basketboll från marken och in i tvättkorgen. Spelarna har tre chanser att landa bollen i korgen.

Ballong spel

Placera flera ballonger på en kork ombord och har tonåringar kasta dart på ballonger att pop dem. Tonåringar måste pop tre ballonger av 10 för ett litet pris, fem ballonger av 10 för en medellång pris och alla 10 ballonger för ett stort pris. En annan typ, placera små papperslappar i ballonger. På några ympkvistar, skriva, "Tyvärr, inte en vinnare." På andra glider skriva typer av priser, så som en medellång plysch djur, godis, en liten plysch djur eller en MP3-spelare. Spelare vinna det motsvarande priset på slip papper i ballongen de pop.

Ring Games

Scatter flera små, medelstora och stora priser på en stor presenning på marken. Markera en linje 15 fot från tarp. Ge varje tonåring en små, medelstora och stora hoop. Du kan använda broderi hoops från ditt hantverk butik eller göra egna fälgar med hjälp av silvertejp och rep. Ringen måste gå hela vägen runt ett pris och bli liggande på marken för tonåringen att vinna den. För en annan ringspel, placera flera tomma 473 ml. soda flaskor på ett bord. Ge tonåringar 10 små plastringar att försöka slänga på flaskorna. En tonåring som ringer en flaska vinner ett pris.

Kvartalet spel

Fyll ett akvarium med vatten och placera en skattkista i botten av akvariet med locket öppet. Spelare måste släppa en fjärdedel i akvariet och försöka landa den i skattkistan att tjäna ett pris. Spelarens hand kan inte röra vattnet när han släpper inkvarterar. Ett annat kvartal spel är kvartalet pris kasta. Måla cirklar, från och med den minsta på 2-1/2 inches i diameter, på ett vitt ark eller tarp och lägga den på marken. Skriv små, medelstora eller stora i varje cirkel, där stora priset är i minsta cirkeln. Spelare måste stå på en linje 10 fot från bladet och försöka slänga inkvarterar på cirkeln. Kvarteret måste vara helt på insidan av cirkeln för att vinna det motsvarande priset.