mynewspapers.net

Capsicum & hårväxt

Capsicum & hårväxt


Även om kirurgiska ingrepp finns tillgängliga. valet av alternativ medicin att underlätta hårväxt är ett annat val. Capsicum är en sådan "naturliga botemedel," som föreslagits av örter för håravfall.

Funktioner

American Cancer Society beskriver capsicum som en grupp av växter av Solanaceae familjen. "Capsaicin är den mest studerade aktiva ingrediensen i anläggningen." Vanliga sorter är cayenne, jalapeño och andra varm paprika.

Hårväxt

Enligt örter för håravfall, capsicum eller röd paprika, "drar blod till hårbotten på grund av irritation. Det sägs också att bidra till att uppmuntra frisläppandet av histaminer som stimulerar hårets återväxt."

Hårvatten

Bästa håravfall anser capsicum en "naturliga hår tillväxt stimulator." Täck och koka röda paprikor i varmt vatten i 10 minuter. Låt det svalna. Stam, lägga den i en flaska och använda denna "hår tillväxt tonic" att bota håravfall.

Former

Capsicum finns i te, tonic och kapsel form i alla ledande hälsokostaffärer.

Insikter

Enligt American Cancer Society, är capsaicin godkänd av den amerikanska Food and Drug Administration. Capsaicin geler, krämer och salvor är säkra att använda på huden. Konsumtion av cayennepeppar anses ofarliga för dem "inte allergisk mot paprika."