mynewspapers.net

Canvas Sun skuggar projektet

Canvas Sun skuggar projektet


En duk solskydd skapar svalare temperaturer i din bakgård. Här hittar du flera olika alternativ för att installera ett Solskydd över din däck eller uteplats. En är särskilt segel skugga. Denna mångsidiga lösning passar alla typer av hem.

Seglet nyanser

Ett unikt alternativ till ett gemensamt paraply är ett segel nyans. Denna produkt innehåller mångsidighet med enkel installation. Den är tillverkad av en segelformad bit tyg sträcks över delar av trädgården. Canvas tyg dras lärs att bilda en övergripande kapell. Inlägg används att sträng tyget över gården, så mycket av projektet innebär att gräva hål och ställa in inlägg. Det liknar installera en gärdsgårdsstör eller i mark lyktstolpe. Eller segla nyanser är kopplade till befintliga strukturer.

Att välja tyger

Flera företag tillverkning seglet sol nyanser för användning i trädgården eller uteplatsen. De blockerar upp till 90 procent av ultra-violett stråle. Canvas och andra tyger som akryl och nylon används. Tänk på att inte tyg för utomhusbruk är benägna att blekna och samla mögel. Tillverkad utomhus segel nyanser är speciellt utformade att motstå ultraviolett ljus, mögel och väder. Duk ger hållbarhet och skydd från solen, så länge det är behandlad eller belagda gör.

Installation Tips

Mät din bakgård område där du vill installera skugga. Mät längd och bredd att få en totala kvadratmeterantalet för din skugga. Tänk på riktning mot solljus när du installerar din skugga. Placera skuggan där den blockerar de flesta av eftermiddagen ljus, när solen är mest intensiva och placera i skuggan så det är direkt framför solen, kastar en längre skugga om möjligt.

Installation material

Installera med skuggan solid stål inlägg som ställs in i minst en fot av betong. Om möjligt bifoga krokar vid sidan av ditt hus, detta sparar mycket tid. Seglet nyanser har bungee krokar underlättar installation samt tight passform. Kontrollera dina mått är tillräckligt exakta för att rymma nyanserna och skapa en tight passform. Sedan justera längden på bungee kroken att strama upp din segel nyans.