mynewspapers.net

Canvas målning idéer för barn

Canvas målning idéer för barn


En tom duk är en ändlös källa för möjligheten att barn, som är villiga att göra processen så trevlig som den färdiga produkten. Att göra en enda röra, att vara kreativ; Vad mer kan ett barn ber om en eftermiddag verksamhet? Konst på canvas ser sitt bästa när det i en mängd olika lager, med liten eller ingen duk visar från undersidan. Överväga att göra detta ett pågående projekt tills ditt barn har täckt hela.

Vatten Pistol konst

Din lilla Jackson Pollock kan fylla upp en vatten pistol med flytande tempera färg och 3/4 av en kopp vatten för att späda ut det. Justera munstycket om möjligt, så han har olika bredder av måla strömmar, eller använda en mängd spruta och sprutpistoler för att få olika effekter. Linjer, prickar och krumelurerna ger målningen djup och personlighet.

Nature Collage

Ta ditt barn på en tipspromenad att hitta miljörelaterade skatter, som löv och pinnar. När hon har en hög, låt henne måla en duk och sedan använda den våta färgen för att hålla objekt som klister. Ditt barn kan måla över objekten så att endast en disposition återstår. Större objekt, som kottar, måste vara avskalade och lägga på i bitar så de kommer att hålla bättre. Barnen kan även kasta nävar sand över den våta färgen lägga textur.

Body Art

Låt ditt barn använda hela hans kropp för att täcka en bit duk. Placera duken på marken, och tomma rören av färg i slumpmässiga högar på den. Låt ditt barn rulle eller bilden på duken förrän han har spridit sig färgen över hela ytan. Efter det torkar, och medan duken är fortfarande på marken, har din kid steg på ett papper tallrik fylld med mer våt färg och promenad över duken, så att du har en väg av fotspåren av ett eller flera barn. Han kan ytterligare försköna det översta lagret med handavtryck. Har du en konstverk att hålla flera år framöver.