mynewspapers.net

Candyland tema idéer

Candyland tema idéer


Barn älskar godis. Naturligtvis, älskar de att spela spel också. Kombinera dessa två älskar, kasta i tårta, presenter och part gäster, och ditt barn kommer att snurra med glädje. Den ständigt populära klassiskt barnens spel Candyland är fortfarande älskad av barn idag och gör för ett roligt och färgglatt tema för ett barnkalas.

Inbjudan

Baka en sats av din favorit kakor. En cookie kan användas, men socker cookies med färgglada glasyr eller pepparkakor män och kvinnor är särskilt söt. Lägg kakorna i cellofanpåsar och Linda in dem i band. Bifoga ett litet kort till band som har alla parti Detaljer klart skrivet på den. Hand leverera dessa läckra inbjudningar.

Kartong pepparkakor män

Göra pepparkakor män stå på gården att välkomna gäster. Skär pepparkakor män former från kartong. Dekorerade dem med puffiga färger lägga textur. Pepparkakor män tillmäter trä pluggen pinnar med band eller tråd och hålla dem på gården. Se spelplanen för idéer för aktiviteter pepparkakor män kan utföra. Några exempel skulle vara en pepparkaksgubbe slickar en godis eller kasta en snöboll.

Godis buffé

Inget Candyland parti skulle vara komplett utan godis. En godis buffé är ett roligt och utsökt sätt att införliva godis i temat. Använd en färgstark duk och massor av tydliga skålar och burkar och även vaser fylld med en mängd olika läckra rätter. Välj färgglatt godis och inkluderar födelsedag barnets favorit godis. Lollipops stående i en kort vas ser nyckfull och ger en fin ta hem tjänst för gäster. Lakrits pinnar och pepparmynta pinnar ser bedårande i apotekare burkar.

Stora godis dekorationer

Skapa stora, inslagna godis dekorationer du använder på din fest. Blåsa upp färgglada ballonger. Linda cellofan runt ballonger. Genom att vrida de två ändarna av cellofan att efterlikna en tuggummi eller andra inslaget godis utseende. Antingen binda vändningar med band eller använda tunn tråd för att säkra målen. Sätta dessa stora "godis" på bord eller hängande från taket eller träd om du har en utomhusfest.