mynewspapers.net

Camo mittpunkten idéer

Camo mittpunkten idéer


Hitta den bästa camo mittpunkten idéer för din tema bröllop, baby dusch, födelsedagsfirande eller hem välkomstfest. Skapa din egen hörnstenarna för att få bästa leta och göra det lite mer personliga. Ge några av hörnstenarna bort i slutet av firandet som ett sätt att hjälpa din gästerna minns firandet du delat tillsammans.

Bröllop

Dekorera för ett camo bröllop kan vara en utmaning om du inte har för många av dessa bröllop själv. Naturligtvis, har de som vill camo temat oftast ett intresse i antingen militären eller jakt. För att få en balans till bröllopet, göra camo och blommor tillsammans. Ett bra sätt att göra detta vore att Varmlimma fast ett tygstycke camo som vas. Lägg till färgade blommor av ditt val och du har en stor snygg mittpunkten i ingen tid alls.

Baby duschar

Små gula gummi duckies finns idrottsliga kamouflage redskap och de är prisvärda. Köp nog så att du har en gummi ducky för varje central. I en tydlig flat tallrik, tillsätt lite vatten och som ducky så det kan flyta. Detta är ett roligt sätt att fira den kommande ankomsten av en liten pojke och ett bra sätt att kombinera temat camo och oskuld av barn.

Födelsedagskalas

Födelsedagskalas vore bara inte detsamma utan ballonger. Camo ballonger är lätt Funna och relativt billigt. Fyll dem med helium och snören av om fyra eller fem ballonger till en camo tema pappersvikt eller ens en liten leksak tank. En tung leksak granat kan även användas som vikten för att hålla ballonger ner.

Välkommen hem parter

En Välkommen hem part är alltid fylld med blandade känslor. Det är verkligen inte något som ni vill glömma. Ett bra sätt att fånga värdefulla stunder är att leverera dina gäster med Engångskameror. Ta en flätad korg och limma på eller väva genom ett camo band. Fyll korgen med de disponibla kamerorna och placera på tabeller.