mynewspapers.net

Camo födelsedag teman

Camo födelsedag teman


Det är lätt att skapa en camo födelsedag tema. För att förvandla din fest till en camo tema, bör du börja med inbjudningar och instruera alla dina gäster att klä enligt ditt tema. Du ska dekorera lokalen med camo-färgade ballonger och serpentiner, organisera armén-tema födelsedag spel, dekorera maten med camo-färgad glasyr och slutligen skapa en camo-tema goody väska full med godsaker för dina gäster. Gäller alla dessa enkla punkter och din camo-tema födelsedagsfest kommer garanterat att bli en framgång.

Inbjudningar

Skapa din egen camo tema inbjudningskort. Riv små bitar av bygg-papper i olika nyanser av grönt och svart. Limma dessa lappar på framsidan av vanlig vit inbjudningskort att omvandla dem till camo-stil inbjuder. Alternativt kan du välja att köpa tillverkade camo stil inbjuder. Som en del av inbjudan, under klädseln, be gästerna att klä i camo för födelsedagsfest.

Dekorationer

Dekorera födelsedag lokalen i ett camo tema. Lägga bitar av nettas kamouflage gardin på väggarna och installerar jakt mörkar och tält med camo mönster. Placera mörkt gröna och svarta ballonger och serpentiner runt arenan.

Spel

Organisera armén stil partyspel att följa din camo tema. Skapa en gatsopare jaga för ledtrådar runt arenan, med den slutliga ledtråden leder till ett pris eller en kamouflage pinata. Om du har tillgängligt utrymme, försök att inrätta en enkel hinderbana med hula hoops ersätta däck och sträng bara från golvet för att simulera kryper under nät. Om partiet är i en trädgård, sedan dra nytta av eventuella swing-apparater eller klättring gym. Enkla spel för kurragömma och skattjakter är alltid roliga på fester.

Mat

Dekorera tårta eller cupcakes med mörkt gröna och svarta glasyr. För pricken, använda camo-färgat ljus.

Favörer och Goody väskor

Skapa armé-tema goody väskor för gästerna. Fyll dem med plast armén och fallskärm män, Taggar hund, matsalar och kamouflage snusnäsdukar.