mynewspapers.net

Call of Duty World at War slutlig beklär PS2 fuskCall of Duty: World at War sista fronter är ett first person shooter spel utgivet av Activision för spelkonsol PlayStation 2. Call of Duty: World at War sista fronter tar spelaren till framsidan av andra världskriget slagfältet. Med ett antal nya vapen att välja mellan samt en rik berättelse, Call of Duty: World at War sista fronter är fullt av action. För de spelare som vill gå vidare, det finns ett antal tips, tips och tricks i Call of Duty: World at War sista fronter.

Alla vapen

För att få alla vapen, tryck på "X, cirkel, cirkel, R2, välj" i följd på handkontrollen.

Oändlig hälsa och ammunition

För att få oändlig hälsa och ammunition, tryck på "vänster, vänster, höger, upp, ner, ner, cirkel, Square."

Låsa upp nivåer

Att låsa upp alla nivåer av Call of Duty: World at War sista fronter, tryck på "triangel, kvadrat, X, X, cirkel, ner, ner.".

Fast tips

Det finns enstaka platser i spelet där spelaren kan bli stickat. För att undvika detta, snabbt tryck på "X"-knappen medan du trycker styrspaken från sida till sida. Om gjort korrekt, bör spelaren att kunna få ut i området.

Andra eldkastare tips

På näst sista uppdraget, spelaren kommer att på en avsats i en position där det finns en tank korsa järnvägsspåren. Placera spelaren så nära kanten som möjligt utan att falla av. Det finns en soldat på tanken håller en eldkastare som kommer att sjunka det om spelaren är rätt placerad. Spelaren kan då gå och plocka upp den andra eldkastare.

Japanska pistol

I sista uppdraget av spelets Pacific kampanj, det finns en innergård fylld med fiendens soldater. Spelaren måste in i området och hitta en liten skydd på gården. En gång inuti skydd, spelaren måste döda fiender i skydd. När inga fiender återstår, hittar spelaren en kraftfull japanska pistol som inte finns i resten av spelet.