mynewspapers.net

Cake Topper Tricks

Cake Topper Tricks


Kaka toppers bokstavligen toppa"" en högtidlig pralin genom att lägga till ett element av charm, att betona temat för tårta eller händelsen eller som även ger en rolig, iögonfallande dekoration. Kaka toppers måste används vanligtvis på prisdifferentierade kakor, och noggrant utvalda och korrekt placeras och säkras för att säkerställa att de inte störta och förstöra resten av kakan design. Bygga ett imponerande kakan genom att anställa några enkla cake topper knep.

Välj en lämplig Cake Topper

Att välja en cake topper, ta hänsyn till storlek, vikt och form av topper i förhållande till höjden och bredden på den översta tårta nivån. En cake topper som är tung, ojämnt balanserat eller är större än toppskiktet av kakan kommer att bli svåra att använda och visuellt tilltalande. Välj lätta slagklippare, helst av ihåliga plast, och kontrollera topper är i förhållande till resten av kakan innan säkra den.

Bygga en falsk topp för din tårta

Lägga till extra styrka i toppskiktet av tårtan genom att täcka det översta lagret med en bit lätt plast eller kartong som döljs med glasyr eller sockerglasyr. Detta ger dig en platt, stark yta att bygga din topper på. Ta bort falska toppen före styckning och servera kakan.

Använda Topper nivåer att kompensera vikt

Använd plast "morgonpigga" att lägga till höjd och fördela vikten på kaka toppers. Dessa kan köpas på konst och hantverksbutiker, eller du kan använda plast står som kommer inuti pizzakartonger för att hålla osten fastnar på locket. Andra objekt som kan användas som topper nivåer och lägga till ett visuellt element till cake design är plast champagneglas, lätt transparent akryl lådor fyllda med blommor och för barn eller baby dusch kakor, plast byggstenar.

Använda pluggen stavar att säkra lager

En hemlighet av professionella cake inredare är användningen av pluggen stavar eller bambu spett att säkra olika delar av en kaka att förstärka kaka nivåer och ger styrka och stabilitet för kaka toppers. När du bygger din nivåer, säkra spett eller Dymling stavar jämnt runt diameter och genom mitten av varje lager, uppifrån och ner. Förskjutna placering av spetten mellan lager för att ge extra styrka.

Lägga till höjd och Flair

Gör även en liten och enkel cake topper ser extra imponerande genom att lägga till höjd genom placering av lätta dekorationer, inklusive upprättstående metalliska streamer sprayer, siden blad (blommor och grönska) och krusat band kaskader.