mynewspapers.net

Cake Shop Namn idéer

Cake Shop Namn idéer


Öppna din egen konditoriet är spännande och skrämmande, och komma med ett bra namn på det är båda dessa saker, också. Många rider på din butikens namn. du vill ställa in din butik från andra i området, och locka kunder att prova dina kakor. Genom att hålla några begrepp i åtanke, kommer du att kunna namnge din butik också, oavsett om det har ligger.

Publik överklagande

Vid namngivning av din cake shop, överväga din målgrupp. Till exempel ta geografi. Om din cake shop öppnar nära Niagara Falls, hitta ett sätt att arbeta denna naturliga funktion i din shop namn. Ett namn som detta bör tillgodose både lokalbefolkningen och turister. Undvik namn som dölja syftet med din butik eller verkar out-för-steg med den lokala kulturen. Om du ska gå med en edgy namn som "Cakegasm", vara absolut säker på din lokala publik kommer att uppskatta det.

Kaka typer

Om din cake shop har ett särskilt område av specialitet, arbete som i namnet. En butik som specialiserat sig på high-end bröllopstårtor kommer att ha en avsevärt annorlunda atmosfär från en butik med en specialitet i nyckfull barnens kakor. Ett namn som "Kaka Dreams" är enkel, elegant och till punkten--bra för high-end kakor. Under tiden, Välj ett namn som kommunicerar kul och entusiasm för dina barns konditoriet, "Lycklig åtgång."

Överväganden

Låt det som skiljer din cake shop från andra i området guida dig mot ett namn. Om du bara glutenfri tårta butiken i området, till exempel understryka att i namnet. Gör inte potentiella kakan köpare har att läsa att nästa rad i din annons att lära sig att information. "Latishas glutenfria kakor" kan tyckas enkelt, men sällsynthet av en butik som specialiserat sig på glutenfria kakor naglar dina potentiella kunder för dig. I det här fallet behöver du inte duktighet att övertyga människor att komma in i butiken--dina kakor behöver bara att leva upp till butiksnamnet samtidigt som den är läcker.

Varning

Bli inte alltför smart med din shop namn och inte välja något kränkande eller stötande. Ett namn som gör fönster shoppare känner sig dum eller obekväm få inte dem att komma in och köpa dina kakor. Undvik också att välja ett namn som är för lång och komplicerad. "Pattycake, Pattycake, Baker Man" får vara smart, men det är också ganska lång. En enkel "Pattycake" är förmodligen nog för att orsaka potential tårta-köpare att minnas om barndomen rimma-- och det passar bättre på ett tecken och andra PR-material.