mynewspapers.net

Cake idéer för en 29 år gammalEtt sätt att välja en kaka att köpa eller göra för en 29-åring är att tänka på sitt Nuvarande jobb, karriär och aktiviteter. Om han gillar bågskytte, göra en pilformad kaka. Om hon är i en roller derby, gjort en roller skate av fondant på kakan. Anpassa kakan med hjälp av en persons intressen ger dig mycket att välja mellan.

Spännande insektFör en vän som verkligen gillar sin fjäril samling eller din vän som tycker är fjärilar hennes lycka charm, att göra en butterfly-formade födelsedag kaka är en kreativ alternativ. Baka kakor som vanligt, sedan skär dem i rätt form. Du kan skriva ut en stor bild på en fjäril att använda som en guide för att få formen på vingar och kropp rätt. Sedan använda färgad glasyr för att skapa oavsett arten av färgsprakande fjäril du.

Flygande kul

Cake idéer för en 29 år gammal


Om han är en pilot eller är hon i flygvapnet, göra ett flygplan kaka. Baka och frost en ark tårta och sedan använda godis för att göra flygplan disposition på den. Eller Sök på nätet för instruktioner om hur att göra flygplan använder ätbara ingredienser såsom godis eller frukt. Eller butik i Leksaksaffärer eller hobby butiker för mini flygplan att använda som kaka toppers. Eller använda en cookie cutter klippa lite flygplan ur fondant.

Creepy varelse

Cake idéer för en 29 år gammal


För en kille eller tjej som är verkligen i varulv lore eller sci-fi serier, prova en varulv tårta. Hitta en varulv-tema bild ha satt på en tårta på bageriet eller din affär bageri. Du kan använda oavsett bild du gillar---en varulv filmaffischen, en sida från en varulv komisk, en bild av din vän i full varulv sminkning, en av hans varulv teckningar eller täcka av hans favorit varulv roman.

Med ord

Cake idéer för en 29 år gammal


En idé som även nybörjare bagare kan göra är Fyll en spritspåse med grädde och täck tårtan med termer relevanta för kakan tema. För en fjäril tårta, rör på "caterpillar: den andra etappen av fjäril metamorfos" och "lepidoptera: det vetenskapliga namnet för fjärilar." För en plan tårta, rör på olika typer av flygplan eller aviation termer som "drar", "contrail" och "höjd." För en varulv kaka, rör på "förvildade (adj): en varulv som har glömt sin mänskliga identitet" och "rogue (Substantiv): en varulv som använder sin list för att dra nytta av människor."