mynewspapers.net

Cake Decorating idéer med blommor & som Wells

Cake Decorating idéer med blommor & som Wells


En vackert dekorerad tårta med en önskan väl tema är en lämplig ätbara mittpunkten för ett bröllop, examen eller födelsedag. Olika metoder för att skapa en önskan väl tårta ger alternativ för alla kunskapsnivåer, från nybörjare till avancerad tårta dekoratör. Pryder den önskan väl tårtan med blommor för ett elegant, lekfull och romantiska alternativ som visar upp dina färdigheter som dekoratör och baker.

Ark tårta dekorationer

Ett av de enklaste alternativen för bland annat blommor och önskar brunnar i en kaka design är att använda frosting eller isbildning gel för att dekorera en ark tårta med en tvådimensionell bild. Använd en kniv till nivå kakan och skapa en plan yta för att dekorera. Använd en smula lager, ett tunt lager glasyr som förbereder ytan för ytterligare glasyr. Efter att smula pälsen torkar, fylla flera rör påsar med olika färger av glasyr inklusive grön, blå, grå, gul och svart. Beskriva de grundläggande formerna av din önskar väl i svart glasyr och fyll den med grå likna sten. Låt bilden torka lite innan du lägger till enkla blommor som prästkragar eller solrosor med gul glasyr. Om du har lite erfarenhet, skapa tredimensionella rosor med rosa glasyr att skapa en ram runt täcker tårtan.

Snidade kakor

Snidade kakor kräver lite mer utsmyckning skicklighet än dekorerad plåt kakor. Om du känner dig bekväm att skapa en tredimensionell tårta, runda stack tre till fyra 8-tums kakor med ett tunt lager glasyr eller fylla mellan varje lager. Rista kakor så att översta centrum har en ytlig brunn och övre kant en liten läpp mer exakt härmar väl kanten. Om du vill lägga till ett tak eller enkla handtag till toppen av brunnen, göra upp ett parti av krispiga ris behandlar. Innan de svalt för mycket, forma dem till din önskad form och säkra dem till toppen av din tårta med dymlingar och lite grädde. Frost hela kakan eller Linda in den i sockerglasyr för en jämn yta. Fyll centrum bra med tuggummi klistra in blommor eller buttercream rosor som har tillåtits att stelna lite. Använda gröna rör gel för att göra en kaskad av vinstockar runt utsidan av brunnen.

Nivåer som önskar väl tårta

En skiktad kaka är idealisk för en mer abstrakt tolkning av en önskan väl kaka. Skapa tre kaka nivåer genom att stapla par 10-tum, 8-tum och 6-tums rundor. För den jämnaste finishen, Linda varje nivå i gröna fondant, men buttercream är också en godtagbar glasyr. Stapla nivåer så att de största kakorna på botten. För att skapa väl, kan du antingen gjuta en som önskar bra från krispiga ris behandla och använda den som en cake topper, eller du kan skapa en som önskar bra från en miniatyr bundt cake och placera den ovanpå toppskiktet. Införliva blommorna i en kaskad av buttercream eller tuggummi klistra in blommor som rinner ur brunnen och ned endera sidan av kakan. Accent kaskad med rörbunden vinstockar och blad.