mynewspapers.net

Cafeteria Prom idéer

Cafeteria Prom idéer


Förvandla en kafeteria till en prom night komma ihåg med hjälp av avancerade dekorationer. Prom night, vanligen daterat i slutet av skolåret, är reserverad för juniorer och seniorer att spendera en sista, fantasifulla natt tillsammans innan högre klass utexaminerade. Välja teman som möjliggör stor skala dekorationer, såsom lager av tyll på väggarna och stort, bakgrunder, att distrahera från en inställning som är mindre än önskvärt.

Hollywood Glamour

Med Hollywood glamour till prom night. Dekorera väggarna med svart rullpapper, tillräckligt stora för att dölja alla områden som inte är i användning, till exempel en cafeteria dörr eller koncession monter. Använd stora, utsmyckade guld ramar att dekorera berömda Hollywood par--både gamla och nuvarande-- och hänga ramar runt rummet på svart papper. Beställ en storskalig Hollywood film reel att hänga från taket som i centrum för uppmärksamheten, och dekorera ingången till cafeterian i en båge av guld och svart ballonger för studenter att passera. Andra artiklar du vill ta för accenter är banderoll med orden "Hollywood Night," FJÄLLPANEL hörnstenarna och stjärnor att hänga från taket. Slutligen skicka Seniorerna i stil genom att skära ut stjärnor och tejpning i golvet, med varje senior att få sin egen stjärna precis som Walk of Fame.

Glada 20-talet

Ta brusande 20-talet till high school prom genom att omvandla cafeterian till en jazzband plats. Använd svart och silver tyll för att drapera runt i rummet att dölja eventuella oönskade områden och hänga guld, rött och silver stjärnor från olika platser i tyll lägga textur. Hitta en student konstnär att skapa silhuetter av naturlig storlek jazzband medlemmar till band på väggarna att använda som bakgrund för temat. Uppmuntra personal chaperones och studenter att klä i eran lämplig klädsel.

Maskeradbalen

Använd fetstil, rika färger för att drapera cafeterian för att radera alla minnen av lunchtid. Köpa stora mängder djupt lila, grass green och kanariefågel gul tyll att hänga runt i rummet. Lokalisera mittpunkten i rummet, och om möjligt knyta tyll till centrum av taket och drapera till kanterna på taket till skapa en cirkus tält tak effekt. Lager tyll så det draperier ner väggarna att dölja eventuella oönskade områden. Hänga serpentiner lila, grön och gul från tulle och i dörröppningen av alla in- och utgångar. Skapa ett centrum för uppmärksamheten genom att beställa en stor, utarbeta mask från en prom specialitet butik. Placera små ansiktsmasker på tabeller för hörnstenarna, och uppmuntra studenter och personal att bära masker, om det tillåts, till balen.

Starry Night

Dansa hela natten bort under stjärnorna med en stjärnklar natt prom tema. Köpa stora mängder ljus blå och mörk blå tyll att drapera från taket. Tyll ska löst kopplas till taket i stället för drog tätt. Hänga silver stjärnor i olika storlekar från tulle. Om möjligt, Häng en speglad discokula från centrum av taket reflekterar ljus och ge en stjärnklar utseende i hela rummet. Skapa stora valv för studenter att gå igenom från vitt och blå ballonger. Placera stora försilvrar stjärnor på väggarna för dekorationer och placera stjärnformade Ljusstakar på borden med ljus eller LED-upplysta faux ljus.